4 trucuri pentru a obține buze mai mari

buze mai mari

Ai vrea să ai buzele mai mari, dar nu vrei să apelezi la injecțiile cu acid hialuronic? Îți recomandăm 4 trucuri cu ajutorul cărora poți obține buze mai mari.

Exfolierea – primul pas pentru a obtine buze mai mari

Îți dorești buze moi, catifelate și voluptoase, dar uiți de exfoliere? Exfolierea buzelor reprezintă primul pas pentru a obține un efect de volum al acestora, deoarece prin exfoliere se stimulează circulația sangvină, făcând ca buzele să pară mai pline. Pentru acest prim pas, alege produse care se potrivesc cu pielea sensibilă a buzelor, fără a le agresa. Îți sugerez să folosești produse special concepute pentru exfolierea buzelor, precum creionul exfoliant de la Melkior, care are rol 2 în 1, fiind bază de protecție și exfoliant în același timp.

buze mai mari

Hidratare

După ce ai încheiat procesul de exfoliere și ai eliminat celulele moarte de pe suprafața buzelor, folosește un balsam hidratant care are în compoziție ceară de albine și Vitamine E. Pentru a menține buzele hidratate și netede, îți recomand să aplici miere o dată pe săptămână pe toată suprafața buzelor, timp de 15 minute. Pentru o protectie sporita pe timpul verii, nu uita sa aplici un balsam cu factor de protectie, precum balsamul de buze de la NIVEA Sun Protect FPS 30.

buze mai mari

Gheață și scorțișoară pentru buze mai mari

Un alt truc pentru a obține buze mai mari este masarea buzelor cu un cub de gheață. În fiecare zi, înainte de culcare, masează-ți buzele 2 minute cu un cub de gheață. Gheața comprimă vasele de sânge din buze și le va face să pară mai mari și mai roșii. Poți obține efectul de volum și cu ajutorul masajului cu ulei de scorțișoară. Pune într-o linguriță de apă o picătură de ulei. Masează buzele cu amestecul obținut,iar la final clătește cu apă rece.

Conturează și umple buzele

Unul dintre cele mai moderne trucuri în realizarea unui make-up sexy este conturarea buzelor. Toate femeile își doresc buze perfecte, însă, din păcate, nu toate au fost înzestrate de la Mama Natură în această privință. Astfel, utilizarea produselor de conturare a buzelor a devenit un trend.

buze mai mari

Poți obține rapid buze sexy, cu efect 3D, cu ajutorul noului creion-ruj creat de Burjois, Lip Duo Sculpt. Acesta îți permite să creezi efectul de buze mai mari, rapid și fără prea mult efort. Produsul conține o nuanță cu ajutorul căreia poți realiza conturul buzelor și o altă nuanță care îți colorează și umple buzele. Lip Duo Sculpt este disponibil in 6 nuante: Pink twice, Peach shake, Grenade-in, Plum’set beach, Mi figue – mi raisin, Rouge tango.

Citește și:

Top 14 rujuri lichide mate și rezistente

Cum obții buze flawless. Stăpânești arta aplicării rujului mat?