4 tipsuri pentru un ten hidratat

Știm că programul încărcat te privează de cele mai multe ori de relaxare și timp pentru tine. În orice caz, un ten hrănit și sănătos nu înseamnă întotdeauna vizite zilnice la saloanele de înfrumusețare. În ritualul tău de zi cu zi, asigură-te că folosești o cremă hidratantă și încearcă aceste 4 tipsuri pentru un ten hidratat.

Somnul de frumusețe

Somnul este foarte important, dar și mai important este să incerci să te odihnești înainte de ora 11 seara, pentru că după această oră organismul se reface cel mai bine. În plus, dacă îți asiguri 8 ore de somn în fiecare noapte, tenul tău va simți diferența.

Lasă pielea să respire

Indiferent de sezon, dar în mod special pe timp de vară, folosește cât mai puține produse de machiaj, sau încearcă produse cosmetice care au o textură lejeră, pentru că este foarte important ca tenul să respire cât mai mult timp. Înainte de a merge la cucare, spală-ți corect fața în fiecare seară pentru a îndepărta impuritățile depuse pe timp de zi. În plus, în acest fel eviți formarea porilor închiși care îți predispun tenul la acnee.

Evită deshidratarea tenului pe timp de noapte

Atunci când dormi, pielea tinde să se usuce. Pentru a evita acest lucru, folosește o mască hidratantă pe timp de noapte precum Immediate Miracle Beauty Sleeping Cream de la -417. Dimineața, tenul tău va arată impecabil.

ten hidratat

Nu dormi pe burtă

Dormitul pe burtă – o poziție atât de confortabilă, dar atât de nocivă pentru piele. Dormitul cu fața în pernă nu face altceva decât să accelereze apariția ridurilor și a procesului de îmbătrânire, așadar, încearcă să eviți acest lucru. Această poziție impedică și buna circulație a sângelui.

Arome exotice

Și, pentru că și restul corpului reprezintă un punct de interes pentru noi, îți recomandăm să folosești pe timp de vară un body mist, pe toată suprafață corpului, care te va relaxa în doar câteva secunde și te va purta cu gândul către ținuturi aromate și pline de prospețime. Noi am testat de curând  Jo Malone Cattleya Flower, un body mist ce face parte din nouă colecție Hot Blossoms, concepută pe baza unor arome delicioase. Jo Malone Cattleya Flower este disponibil în ediție limitată și poate fi găsit în exclusivitate în OBSENTUM.