5 produse de beauty, perfecte pentru vară

Vara aduce multe noutăți pe piața de frumusețe și îngrijire, iar noi vă recomandăm câteva produse care merită atenția voastră în acest sezon.

Quick Dry Heat Spray de la Maria Nila – pentru protecție termică eficientă și creativitate în styling.

QUICK DRY HEAT SPRAY  este un produs de protecție termică, creat să-ți ofere posibilitatea de a fi creativă cu părul tău, în timp ce îl protejezi de căldură și apă. Când parul este degradat din cauza căldurii nu mai poate fi reparat, astfel protejarea să trebuie să fie o prioritate. Produsul trebuie utilizat în prima etapă a procesului de styling, atunci când părul se schimbă din ud spre uscat, drept spre ondulat sau ondulat spre drept. Produsul nu conține sulfați sau parabeni, este 100% vegan, iar ambalajul este compensat climatic.

Secom® aduce în România o gamă nouă de cosmetice naturale: CannaCell® de la Andalou Naturals pe bază de celule stem din cânepă.

Secom® lansează o nouă gamă: CannaCell® de la Andalou Naturals, cu celule stem din cânepă, ingrediente inovatoare în industria frumuseții. Antioxidanții din complexul de celule stem din cânepă, CannaCell®, ajută la combaterea efectelor radicalilor liberi și a poluării asupra pielii și la încetinirea procesului de îmbătrânire prematură.  Cosmeticele din gama CannaCell® sunt dedicate îngrijirii tuturor tipurilor de piele și se disting prin formule complexe cu ingrediente naturale, fiind certificate Non-GMO (nemodificate gene-tic), Gluten free (fără gluten) și Cruelty free (nu sunt testate pe animale).

Eau de Sabon – Parfumuri fresh, inspirate de natură

Parfumul desenează cu invizibile contururi o stare de spirit, o amintire, o dorință secretă, iar vara este anotimpul în care tânjim după arome fresh, reconfortante, asortate strălucirii celui mai solar anotimp. Arome vii, acidulate, optimiste, care să ne însoțească discret, dar suficient de îndrăzneț, către toate locurile magice în care ne-am propus vreodată să ajungem. Sabon a aliniat la startul acestei veri o colecție a celor mai iubite arome fresh ale brandului, acum ca parfumuri, cu note captivante de fructe, flori și plante din întreaga lume, într-o prezentare nou-nouță, proaspătă, care să te facă să le iubești și mai tare și să le iei cu tine peste tot.

Hrănește și hidratează-ți buclele unice!

Wella Professionals lansează NUTRICURLS, cea mai mai nouă gamă de îngrijire pentru bucle mai elastice și mai definite. De acum îngrijirea părului ondulat va fi o plăcere! Creată exclusiv pentru părul creț, NUTRICURLS este o linie completă pentru îngrijire și styling. Aceasta va oferi nivelul potrivit de hidratare, pentru a scoate în evidentă farmecul buclelor și al părului creț.

Protejează-ți pielea în mod natural în fața soarelui  
Vara aduce mult soare, stat la plajă și distracție în aer liber. Însă știai că 90% din îmbătrânirea pielii este cauzată de foto-îmbătrânire și că protecția solară trebuie folosită pe tot parcursul anului?

Gama APIVITA SUNCARE conține produse specializate, inovatoare, naturale, eficiente și holistice, ideale pentru protecția tuturor tipurilor de piele.

NOU în gama APIVITA: CREMĂ DE PROTECȚIE SOLARĂ PENTRU TEN SENSIBIL CU SPF 50!
Cu extract de mușețel și complexul inovator 3D PRO-ALGAE®, această cremă cu acțiune specializată oferă protecție ridicată UVA/UVB, calmând tenul și reducând iritațiile pielii sensibile în timpul expunerii la soare. În plus, menține structura tridimensională a pielii, protejează densitatea și elasticitatea, oferind hidratare și o excelentă eficacitate împotriva foto-îmbătrânirii.