4 produse care îți vor schimba rutina de skincare

O piele sănătoasă și radiantă în mod natural – asta ne dorim în acest sezon. Ai zice că e ceva dificil de obținut, însă din momentul în care descoperi produsele potrivite, nimic nu mai este imposibil. Astăzi vom face cunoștință cu patru produse care merită titlul de “Game Changer”.

FOREO Luna 3

LUNA 3 reprezintă cea mai recentă invenție în materie de beauty a liniei premiate LUNA. Acest dispozitiv electric de curățare facială elimină impuritățile, sebumul și celulele moarte într-un singur minut, și va menține tenul în stare optimă. Un cap cu perie mai mare, punctele tactile mai lungi și mai moi comparativ cu LUNA 2 de la FOREO asigură o curățare mai profundă și mai precisă. Pe lângă curățare, LUNA 3 oferă o varietate de rutine de masaj care vizează zone specifice ale fetei. Disponibil exclusiv prin aplicația FOREO, fiecare masaj conferă fermitate pielii pentru un ten cu aspect îmbunătățit și întinerit.

Kiehl’s Creamy Eye Treatment

Cu o textura care se transformă la cea mai fină atingere a pielii, dar își păstrează proprietățile intens hidratante, Creamy Eye Treatment se află printre cele mai faimoase produse din portofoiul Kiehl’s. Ameliorează aspectul cearcănelor și are grijă de pielea sensibilă din jurul ochilor.

Pixi Overnight Glow Serum

Formulă Pixi Overnight Glow Serum este îmbogățită cu agenți exfolianti pentru a lăsa pielea tonifiată și luminoasă. O concentrație de 10% de acid glicolic asigura îmbunătățirea vizibilă a aspectului texturii pielii, al liniilor fine și al ridurilor. Acționează în timpul somnului pentru a scoate la iveală luminozitatea naturală a pielii, stimulează reînnoirea celulară și luptă împotriva îmbătrânirii premature. Ingredientele cheie din acest serum sunt acidul glicolic (10%) ce netezește textura pielii, vitamina A – un puternic antioxidant, castravete – calmează și hidratează.

Laneige Lip Mask

Ce este? O mască pentru buze care hidratează și hrănește pentru că acestea să arate peste noapte mai suple și mai sănătoase. Masca pentru buze are o textură de balsam care se va absorbi rapid și este îmbogățită cu Vitamina C și cu antioxidanți,  care oferă un amestec hrănitor din extract de căpșuni, zmeură, coacăze și merișor pentru un răsfăț al simțurilor. Formula sa hidratantă conferă buzelor minerale și acid hialuronic, formând o peliculă protectoare care mențin hidratarea și ingredientele active. O cantitate suficientă din această mască pentru buze ajută peste noapte la eliminarea celulelor moarte, astfel te vei trezi cu buze netede și catifelate.

Foto: Hepta, PR