4 pași pentru a-ți menține energia în fiecare zi. Recomandările A-list Girls pentru sezonul rece

Noi, fetele din echipa A List Magazine, suntem foarte diferite, dar, în același timp, avem nevoie de aceleași lucruri care să ne ajute să ne ducem la bun sfârșit obiectivele de zi cu zi. Avem stiluri de viață diferite, cu programe diferite, dar, în final, toate ne dorim să fim în cea mai bună variantă a noastră zi de zi, fie că avem taskuri dificile la job, că suntem mame ocupate sau că avem o mulțime de diverse alte obligații și de așteptări de bifat. Iar de cele mai multe ori, avem nevoie de aliați care să ne ajute să ducem la bun sfârșit ceea ce ne-am propus.

Astfel, din rutina noastră zilnică fac parte de câteva săptămâni vitaminele și suplimentele alimentare NUTRILITE, marca numărul 1 în lume în domeniu. Este o marcă de vitamine şi suplimente alimentare care oferă o gamă completă de produse pentru o nutriţie şi o stare generală bună, inclusiv vitamine şi minerale esenţiale, antioxidanţi, suplimente pe bază de plante, produse de nutriţie pentru persoane care duc un stil de viaţă activ şi produse de înlocuire a meselor.

Nicoleta Nicolae, Redactor-șef www.alistmagazine.ro

Lucrez în presă de aproape 20 de ani, iar de 14 ani am condus mai multe echipe de jurnaliști. Și am fost și genul ăla de șef care crede în puterea exemplului, nu doar dă taskuri. Ei bine, asta înseamnă un consum enorm de energie și implicare. Nu este ușor. N-a fost niciodată, dar atunci când faci ceea ce îți place, simți că toate eforturile tale au dus la ceva bun. Și că a meritat!

Și, de ceva vreme, mă ajută să fiu în formă Setul NUTRILITE™ – În formă maximă- care conține Vitamina C Plus, Omega-3 Complex și Vitamina B Plus cu acțiune dublă! Este perfect conceput pentru persoanele energice și cărora le plac provocările zi de zi.

Vitamina B Plus cu acțiune dublă asigură vitaminele B care contribuie la metabolismul energetic normal și la reducerea oboselii și a extenuării, iar Omega-3 Complex conține EPA și DHA, care  susțin funcționarea normală a inimii. În același timp, Vitamina C Plus contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și ajută la reducerea oboselii și extenuării. Trei suplimente de înaltă calitate, un singur set eficient pentru tinerii activi!

Ce beneficii am observat? Menținerea nivelului de energie și senzația de oboseală mai mică, decât înainte să le folosesc. Stiu ca omega 3 are rol in funcționarea normală a inimii si vitamina C contribuie la buna functionare a sistemului imunitar care mă ajută să lupt împotriva virușilor, în fiecare zi.

Alina Burlacu – Beauty Editor A List Magazine

Când ești beauty editor, oamenii se așteaptă să arăți minunat în fiecare zi, având acces la cele mai noi produse și tehnologii din domeniul frumuseții. Dar uneori, îngrijirea de la exterior nu e suficientă…

Sunt destul de strictă în privința ritualului zilnic de îngrijire a pielii, însă, orele petrecute în fața calculatorului, lipsa de mișcare, dar și temperaturile capricioase își lasă amprenta asupra aspectului pielii. Mai obosit, mai tern, mai lipsit de energie, tenul are nevoie de un plus de strălucire. Pentru a-l ajuta să își recapete luminozitatea și aspectul fresh am încercat Setul NUTRILITE™ – Strălucesc zi de zi, de la Amway, un set cu trei componente esențiale: Biotină C Plus, Daily și Lecitină E.

Ce beneficii am observat? Un ten cu aspect luminos, strălucitor și fresh. O acoperire nutrițională și un aport echilibrat de vitamine și minerale esențiale și o doză zilnică simplă, eficientă și avantajoasă.

După cum spuneam, Setul NUTRILITE™ – Strălucesc zi de zi conține vitamina B2 și iod, substanțe care contribuie la menținerea sănătății pielii, Lecitina E conține vitamina E naturală, provenită din ulei vegetal, și lecitină din ulei de boabe de soia, și contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, Biotina C Plus contribuie la menținerea sănătății pielii, având o combinație unică de biotină, vitamina C și colagen. Suplimentele conțin și două minerale importante pentru piele, zincul și manganul, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Foarte important: nu conțin coloranți artificiali, arome sau conservanți.

Monica Cismaru, redactor A List Magazine

Îmi place să cred despre mine că sunt o persoană activă și eficientă  și în fiecare zi încerc să acopăr cât mai multe obiective de pe to do list – să mă trezesc deverme ca să apuc să fac o sesiune de exerciții fizice, să am o zi productivă la job, în care să mă pot concentra timp de mai multe ore, fără pauze lungi și dese, să am idei bune pentru proiecte interesante, să mănânc sănătos, pe cât posibil, să ies în fiecare zi afară, la o plimbare în aer liber, să citesc, să mă relaxez, să petrec suficient timp cu persoana iubită… Fie că lucrez de acasă sau merg la birou, încerc să respect o rutină sănătoasă, un ritm alert de muncă și nu numai, care să-mi dea o senzație de satisfacție la sfârșitul zilei, iar înainte să adorm, să mă zâmbesc mulțumită, zicându-mi că am avut o zi bună.

Da, sunt zile în care poate nu reușesc să le fac pe toate, tuturor ni se întâmplă asta, iar echilibrul e secretul reușitei în toate și încerc să urmez această mantră în fiecare zi. Dar ce știu sigur că pot face e să am grijă de mintea și de corpul meu cu doza de minerale și de vitamine necesare unei funcționări optime. E cel mai simpu mod de a administra o doză de imunitate și boost de energie (de care am nevoie mai mult ca oricând în această perioadă) și nu sar niciodată peste acest pas, care a devenit un gest automat pentru mine precum spălatul pe dinți. Pe lângă sport, alimentație sănătoasă și un mindset pozitiv, din rutina mea de îngrijire face parte de câteva săptămâni și Setul NUTRILITE™ – Scut imunitar (pentru adulți). Acesta asigură o doză zilnică, măsurată, de vitamine, minerale și oligoelemente pentru sistemul imunitar. Vitamina C Plus contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, iar Mineral Sticks Zinc contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la menținerea sănătății părului, a unghiilor și a pielii. În același timp, Vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la menținerea sănătății sistemului osos și a dinților. Setul NUTRILITE™ – Scut imunitar (pentru adulți) de la Amway ce conține Vitamina C Plus, Mineral Sticks Zinc și Vitamina D, de care știu că am nevoie.

Acest set nutrițional avantajos este perfect pentru oricine are un stil de viață activ și alert, exact lucrul spre care tind și eu.

Adriana Moscu- Editor Alist Magazine
Deși sunt mama a două adolescente, nu pot să spun că de când au crescut fetele îmi e mai ușor sau am mai mult timp pentru mine. Da, pot vorbi cu ele câte în lună și-n stele și nu mai trebuie să le adorm spunându-le povești, dar știți vorba aia: once a parent, always a parent. Însă, oricât de plin ar fi programul meu zilnic, cu lucruri de făcut în casă și la job, de dimineața, până seara, nu renunț niciodată la ritualul meu de îngrijire. Consider că e mai important ca oricând să fiu atentă la sănătatea mea, mai ales că am depășit pragul vârstei de 40 de ani.

Și nici nu mi-a fost greu nici să aleg din oferta variată de pe piață, pentru că Setul NUTRILITE™ – Mămici active de la Amway conține NUTRILITE Daily și Vitamina C Plus, care ajută la acoperirea eventualelor carențe nutriționale și sunt atât de simplu de introdus în rutina mea! O doză zilnică de suplimente alimentare, simplă, eficientă și avantajoasă, care contribuie la menținerea sistemelor naturale de apărare, asigură vitamine și minerale esențiale, ușor de integrat în dieta alimentară. În același timp, NUTRILITE Vitamina C Plus conține vitamina C, care contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii și la funcționarea optimă a sistemului imunitar. Să mai spun cât de ajutor îmi e impulsul de de energie care mă susține în activitățile zilnice. Mă bucur de toate aceste beneficii, dar mai ales de faptul că pot să ofer un exemplu pozitiv fetelor mele. Pentru că sănătatea e importantă la orice vârstă!

Fie că ne dorim o dinamizare a nivelului de energie, a imunității, a corectării carențelor nutriționale, a reducerii senzației de oboseală și de extenuare, a obținerii unui aspect sănătos al părului, a pielii și al unghiilor, avem o soluție care dă rezultate și care e nelipsită acum din rutina zilnică de îngrijire – a noastră și a celor dragi. -NUTRILITE™, de la Amway.

Categorii Lifestyle