4 parfumuri pe care le poți testa în acest sezon

parfumuri

Anotimpul rece ne permite să devenim mai îndrăznețe, atunci când vine vorba despre alegerea parfumului. Și o putem face fără să lezăm confortul senzorial al celor din jur. Azi, vă recomandăm patru parfumuri care merită încercate în această toamnă.

Bella Blanca

Inspirate mereu de pasiunea pentru flori, creațiile Oscar de la Renta sunt o dovadă a frumuseții naturii, o viziune a grației pure, o odă adusă feminității. Esența femeii Bella Blanca constă în naturalețe, prospețime, eleganță.

Marc Jacobs – Daisy love eau so sweet

Cel mai nou parfum Daisy vine cu arome de zmeură albă spumoasă, care se amestecă foarte bine cu bergamota crocantă și merișoarele cristaline. Notele florale de mijloc ale margaretei și iasomiei completează perfect aroma de mosc și lemn de iris alb, menținându-se însă semnătura dulce și proaspătă a parfumului.

Elie Saab Haute Couture

Elie Saab a inventat o lume plină de feminitate pentru primul său parfum, cu o promisiune unică: de a aduce excepționalul în viața de zi cu zi. La opt ani de la lansarea ELIE SAAB Le Parfum, Couturier oferă o interpretare nobilă a parfumului său de semnătură. Un parfum regal- Le Parfum Royal, o odă a feminității.

Zadig & Voltaire face o declarație de stil cu lansarea acestui parfum. Este un produs dedicat femeii moderne și îndrăznețe.

Foto: Hepta