4 modele de ochelari de soare pentru sezonul estival 2021

Cu sezonul estival în plină desfășurare, este timpul să ne reîmprospătăm dulapurile și să ne bucurăm de noua energie cu care acesta ne întâmpină în fiecare an. Anul acesta, în mod special, este asociat cu accesorii foarte personale, cum ar fi ochelarii de soare și, deși ar trebui să ne completăm stilul cu ei indiferent de sezon, astăzi vă vom prezenta patru tendințe la care ne-au atras atenția în acest sezon.

Discreție și finețe

ochelari de soare

Ochelari de soare femei ACCCESSORIES – CCC: 34.90 lei

Modelele cu rame subțiri au revenit în sertarele noastre după câțiva ani de absență. Dacă sunteți în căutare activă de noi tendințe și iubiți tot ce ține de anii 90, aveți nevoie de acest model în colecția voastră.

Ochelarii aviator

ochelari de soare

Ochelari de soare femei CCC ACCCESSORIES: 34.90 lei

Acesta este unul dintre cele mai populare modele care, de ani de zile, fură inimile fanilor de acesorii clasice și simple. Dacă vă simțiți bine în mom-jeans, cămăși albe sau mocasini clasici, acesta va fi cu siguranță modelul perfect pentru voi, care vă va completa ținuta.

Go big or go home

Ochelari de soare pentru femei – Gino Rossi, 149.90 lei

Formele îndrăznețe supradimensionate nu vor dispărea în acest sezon și aceasta este o veste bună pentru oricui îi place să se joace cu moda. Atunci când alegeți lentile mari, uitați de regulile pe care le-am învățat de ani de zile despre potrivirea ochelarilor cu forma feței – nu se aplică aici. Singurul lucru care contează este efectul wow, iar acest lucru este garantat.

Vibrații retro

ochelari de soare

Ochelari de soare femei Gino Rossi 139,90 lei

ochelari de soare

Ochelari de soare femei Gino Rossi 169,90 lei

ochelari de soare

Ochelari de soare femei Gino Rossi 149,90 lei

Ochi de pisică, așa cum se numește acest model, reflectă imaginea și personalitatea celui care-l poartă. Urăști mediocritatea și plictiseala? Îți place să ieși din mulțime și să te exprimi prin hainele tale? Complează-l cu un ruj roșu mat și nu vei trece neobservată.