4 modele de cizme și botine care se poartă toamna și iarna aceasta

incaltaminte

Chiar dacă acum ne bucurăm de o vreme caldă și frumoasă, mai degrabă de toamnă timpurie decât de toamnă târzie, zilele în care frigul și umezeala vor deveni obișnuință nu sunt departe. Ca să rămânem șic în orice condiții meteo, iată câteva modele de încălțăminte care se poartă la sfârșit de 2019 și început de 2020. Trendul care domină moda încălțărilor în această perioadă este cel cowboy șic, iar animal printul rămâne și anul acesta o forță stilistică. Lasă-te inspirată de cele mai noi modele de încălțăminte pentru a celebra toamna cu stil!

Combat Boots

stradivarius

Eternii bocanci care nu sunt cea mai feminină alegere, dar care pot fi considerați ca fiind cei mai practici. Modelul lor dur poate fi îndulcit cu rochii vaporoase de lungimi medii sau lungi sau de fuste ecosez.

incaltaminte

Cizme înalte, până la genunchi

cizme mango

Cizme înalte de piele, Mango, 899,90 lei 

Nimănui nu trebuie să-i lipsească în această toamnă modelul acesta de cizme. Pun în valoare picioarele lungi și tonifiate și merg de minute cu fuste și rochii scurte, pe piciorul gol. De asemenea, pot fi purtate cu succes și cu fuste midi, pentru un efect maxim sau cu jeanși skinny.

incaltaminte

Cizme cowboy

bershka

Botine stil cowboy cu presaj, Bershka, 199,90 lei

Cizmele cowboy reprezintă principalul trend al acestei toamne. Stilul cowboy se poarta de la îmbrăcăminte la accesorii, iar încălțămintea poate marca un statement al ținutei. O pereche de cowboy boots completează un look format din jeans și cămașă.

incaltaminte

sock boots

Sock Boots

mohito
Cizme cu partea superioară elastică, Mohito, 199,99 lei

Sunt unele dintre cele mai practice încălțări, deoarece avantajează orice tip de gleznă și de gambă. Merg cu pantaloni sau cu fuste și dau un aer mai elegant și puțin mai studiat oricărei ținute. Potrivite pentru o ținută pe care o porți ziua la serviciu și cu care ieși și seara în oraș.

Foto: Hepta