4 magazine la care trebuie să ajungi toamna aceasta

magazine

Pentru că e fix momentul când îți regândești garderoba de sezon, ne-am gândit să-ți schițăm o hartă a magazinelor cool, pe care probabil nu le aveai în “portofoliu”. Iată ce n-ar trebui să ratezi dacă vrei o experiență mulțumitoare de shopping.

Rogue8

Cu un aer flowy și bohemian, adaptat pentru nevoile unei city girl, Rogue8 se descrie că un magazin mic ce s-a născut din dorința pentru calitate, iubirea pentru design și neplăcerea excesului. Colecția nouă este perfectă pentru sezonul rece, knit-wear-ul fiind focusul principal.

Căpșuni cu zahăr

Fondatoarea magazinului, Cristina Huiban, descrie “Căpșuni cu Zahăr” ca un loc în care găsești haine care nu urmează noile tendințe, nu le creează și nici nu le anticipează, vor doar să te simți bine și să te simți TU! Numele magazinului descrie perfect și ce are de oferit, fiecare haină din magazin este unică în felul ei și are câte o poveste.

Consignatia7

Vintage and thrift shopping sunt cool acum, iar Consignatia7 este cu siguranță unul dintre cele mai bune SH-uri din București. Cu prețuri foarte accesibile, îți poți găși atât haine de la brand-uri relevante în momentul de față, Adidas, FILA sau Kappa, cât și accesorii chic și actuale.

Prescription

Dacă vrei o ținută actuală, dar nu din mass-market, Prescription este locul perfect pentru tine. Prescription este mereu la curent cu trendurile momentului, haine și accesorii des-întâlnite la influencerele tale preferate, dar “with a twist”, dându-le o notă specială.

Text de Ștefania Isar