4 lucruri pe care nu le știai despre ”Ghost”, filmul-cult al anilor ’90, cu Demi Moore și Patrick Swayze

ghost

Cu mai bine de 30 de ani în urmă se lansa filmul Ghost, care avea să devină cea mai de succes producție a anilor ’90. Producătorii și protagoniștii îi dădeau puține șanse de reușită, dar filmul a întrecut orice așteptări și a devenit un fenomen printre producțiile romantice cu accente supranaturale.

Iată câteva amănunte din culisele filmului în care joacă Demi Moore, Whoopi Goldberg și Patrick Swayze.

A fost filmul cu cele mai mari încasări din 1990

La nivel mondial, filmul a încasat 505,7 milioane de dolari și a devenit cea mai de succes producție din 1990 și cea mai de succes producție supranaturală a tuturor timpurilor.

Demi Moore n-a fost convinsă că filmul va avea succes

Demi Moore a povestit un sfert de secol mai târziu că s-a îndrăgostit pe loc de scenariul filmului Ghost, dar că n-a fost convinsă că producția va acea succes la public. E o poveste de dragoste care prezintă povestea unui bărbat mort care încearcă să-și salveze soția și sunt și accente comice… am crezut că e rețeta sigură pentru un dezastru. Ori avea să devină ceva grozav, ori un eșec răsunător”, a povestit Demi Moore.

ghost

Bruce Willis a refuzat să joace în film alături de soția lui

Bruce Willis a povestit la rândul său că a regretat amarnic faptul că a refuzat rolul principal din film, în care a fost distribuit apoi Patrick Swayze . Brce willis, ca si demi Moore, n-a fost convins ca filmul va fi apreciat și a dat cu piciorul șansei. A avut totuși ocazia, ani mai târziu, să joace în The Sixth Sense, un film cu mesaj asemănător.

Whoopi Goldberg n-a fost luată în calcul, inițial, pentru rolul mediumului Oda Mae

Actrița a povestit ca și-a manifestat imediat interesul pentru rolul mediumului Oda Mae, dar producătorii au refuzat-o inițial, deoarece își doreau pe cineva mai puțin cunoscut. Șase luni mai târziu, Whoopi Goldberg a fost sunată de aceiași producători care i-au oferit partitura pentru care aceasta a câștigat un Oscar – Cea mai bună actriță într-un rol secundar, al doilea din cariera ei, după cel primit pentru The Color Purple.

Categorii Lifestyle