4 lucruri mai puțin cunoscute despre Dolly Parton

dolly parton

Regina muzicii country, cântăreța Dolly Parton (74 de ani), a cunoscut recent un salt imens de simpatie și popularitate după ce a donat un milion de dolari către eforturile oamenilor de știință care cercetează coronavirus. Lui Dolly Parton s-au alăturat ș ialte vedete care finanțeaza eforturile cercetătorilor de a găsi un leac împotriva virusului, cum ar fi Rihanna sau Angelina Jolie. În acest context, iată câteva lucruri mai puțin cunoscute despre una dintre cele mai mari staruri ale muzicii, care a fost întotdeauna preocupată și de bunăstarea semenilor ei.

Dolly Parton nu a avut niciodată copii. ”N-a fost să fie. Dar cred că aș fi fost o mamă bună și aș fi renunțat la orice pentru a-mi crește copiii”, declarat Doly Parton într-un interviu la un moment dat.

dolly parton

N-a uitat niciodată de unde a plecat. Dolly Parton a fost a patra născută dintre cei 12 copii ai familiei ei, care locuia într-o colibă cu un singur dormitor. După ce a ajuns unul dintre cele mai mari staruri ale muzicii country, Dolly nu și-a uitat originea modestă și a încercat să-și ajute localitatea natală prin numeroase acte filantropice și prin inițiavie economice, menite să reabiliteze zona săracă din care provenea. A inaugurat un parc de distracții, Dollywood – care a devenit o adevărată atracție turistică, unde și-au găsit loc de muncă peste 4000 de persoane.

dolly parton

Dolly nu e lipsită nici de simțul umorului și a spus că e nevoie de o grămadă de bani ca să arăți atât de ieftin ca ea, apropo de look-ul ei- un kitsch studiat, care a devenit emblematic.

Este o susținătoare a comunității LGBTQIA. Cântăreața are numeroși admiratori din minoritățile sexuale și le reprezintă și le apără adesea drepturile și interesele.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle