4 idei de styling pentru fusta midi

fusta midi

Probabil că deja ai văzut în magazine selecția de fuste midi în mai toate culorile, plisate, straight cut, din mătase, din denim, din in etc. Iar dacă încă nu ești sigură dacă să le dai o șansă ori nu, îți propunem cinci idei de styling și de bună purtare ca să te împrietenești cu ele. 

Fusta midi + sandale

O combinație aparent banală, dar care poate fi suficient de stylish pentru serile tale glam, de vară. Dacă alegi o fustă midi din mătase, care urmărește silueta, o poți purta cu sandale cu barete fine și cu un maiou cu spagetti straps tot din mătase. 

fusta midi
Fustă Zara, 129,90 lei, sandale Uterque, 450 lei

Fusta midi + flip-flops

Papucii de plajă își fac intrarea în outfiturile noastre de zi cu zi sezonul acesta. Au început timid, anul trecut – i-am văzut purtați la costume de inspirație masculină, cu rochii structurate & glam –, iar vara aceasta și-au atins, practic, apogeul. Alege o pereche de flip-flops negri cu barete fine și poartă-i cu o fustă midi din mătase sau cu una structurată din denim și un T-shirt loose fit ori un maiou tricotat. 

fusta midi
Fustă Zara, 129,90 lei, flip-flops H&M, preț la cerere

Fusta midi + cămașă loose fit 

Alege o cămașă dintr-un material natural, bumbac, in, denim etc. și poart-o cu o fustă midi din denim, cu talie înaltă sau cu una vaporoasă. Sau, dacă vrei să duci un pic mai departe această propunere, poți asocia două piese cu imprimeuri diferite, dar care funcționează împreună, ca în exemplul de mai jos. 

fusta midi
Cămașă H&M, 39,99 lei, fustă TOPSHOP, preț la cerere

Fusta midi + top elegant

Când vorbim de topuri elegante, ne gândim la cele din mătase ori cu design ceva mai atipic, o bluză cu umeri supradimensionați, structurată, un corset croit perfect, un maiou cu spaghetti straps etc. Oricare ar fi opțiunea ta, poartă-l cu o fustă midi din mătase, ușor vaporoasă și o pereche de sandale de inspirație retro ori cu saboți cu barete fine. 

fusta midi
Top Zara, 49,90 lei, fustă Zara, 129,90 lei