5 gadget-uri care te ajută atunci când ai invitați la masă

-party

Gadget-urile pentru gătit reprezintă, pentru cei pasionați, un nou motiv de shopping, iar pentru începători se pot transforma în niște ajutoare demne de luat în seamă. Eu fac parte clar din a doua categorie: nu sunt pasionată de gătit, dar îmi place să cumpăr tot felul de accesorii sau gadget-uri simpatice care să îmi ușureze munca atunci când am parte de invitați la masă. (În plus, cu astfel de ajutoare în bucătărie, distracția este garantată!) Așa că răscolit internetul și am găsit câteva ajutoare perfecte pentru bucătărie, pe care sunt nerăbdătoare să vi le prezint.

1. Aparatul de făcut gogoși

Recunosc, acest aparat este o alegere subiectivă până la ultimul detaliu pentru că, dacă am încercat să fac o rețetă de foarte multe ori și nu mi-a ieșit, aceea a fost una de gogoși. Așa că, în timp ce căutam o nouă rețetă, am descoperit pe un site un aparat care îți prepară gogoșile în doar patru minute, iar tu nu ești nevoită să aștepți să le întorci sau să mai adaugi ulei. Aici am găsit unul care costă 36 de dolari și îți este livrat în doar câteva zile.

Aparat de facut gogosi

2. Cuptorul în formă de cutie de pizza

Acest cuptor are o formă foarte simpatică, fix ca o cutie de pizza, și este perfect atunci când ai invitați. Dacă vrei să faci rapid o pizza, poți cumpăra blatul de la o brutărie din apropiere și, în momentul în care ajung prietenii la tine, trebuie doar să pui ingredientele peste blat și să o bagi în cutia-cuptor pentru 20 de minute. Eu am găsit un cuptor în formă de pizza la 225 de dolari.

cuptor pizza

3. Aparat pentru pulverizat untul

O descoperire senzațională, după părerea mea, acesta un aparat în care doar pui untul și el îl topește la temeratura care trebuie; când ai nevoie apeși pe un buton și poți pulveriza untul, ca un spray, peste pâine, floricele sau direct în tigaie, evitând surplusul. Pulverizatorul costă 99 de dolari, iar bateria rezistă până la șase săptămâni fără acumulator.

Aparat pentru unt

4. Mini-bar-ul conectat la smartphone

Cu doar o aplicație și numai cinci secunde, ai la dispoziție un cocktail cu care dai gata orice invitat. Da, este posibil! Tot ceea ce trebuie să faci după ce ai cumpărat aparatul este să descarci aplicația, unde ai peste 200 de variante de cocktail-uri. Selectezi pe aplicație băutura pe care o ai la dispoziție, o torni în dispozitive, iar aparatul va prepara, în doar cinci secunde, delicioasele cocktailuri. Nu este un dispozitiv foarte ieftin (399 de dolari), însă investiția merită dacă ești amatoare de petreceri organizate la tine acasă.

Aparat cocktail

5. Sarea și piperul din baghetele magice

În loc de celebra solniță, merită să încerci un accesoriu foarte simpatic, niște baghete cu praf magic alb-negru. Cu siguranță copiii vor fi fascinați de acest accesoriu, pe care îl găsiți la doar 9 dolari.

sare si piper c

Sper că v-am ajutat să organizați petrecerea mai ușor și așa să aveți mai mult timp de distracție. Și de dans!

Foto: www.hepta.ro, www.coolthings.com, www.urbanoutfitters.com, www.amazon.com

Categorii Lifestyle