4 destinații de vacanță pe cale să devină supertrendy

valencienne

Dacă ai chef să te aventurezi în vacanță în locuri care nu seamănă deloc cu cele în care ai fost până acum și despre care nici prietenii și nici cunoștințele nu îți pot da multe referințe, îți oferim câteva idei de destinații cool, pe cale să devină unele dintre cele mai trendy locuri căutate de turiști.

Fii deschizător de drumuri și fii primul care postează pe Instagram fotografii dintr-unele dintre cele mai frumoase, dar prea puțin explorate locuri din lume. 

1. Valencienne, Franța

@valenciennes_maville

valencienne

Un orășel din partea de nord a țării, situat la granița cu Belgia. Nu e tocmai o destinație istorică faimoasă, chiar dacă datează încă din timpuri medievale, deoarece majoritatea clădirilor sale au fost distruse în timpul celui de-al doilea război mondial, dar mâncarea e fenomenală și are un muzeu de artă apreciat. Totuși, atracția locului este parcul național Scarpe-Escaut – care pare desprins dintr-o poveste cu zâne.

2. Changsha și Wuhan, China

@horenza85

wuhan

Probabil că nu ai mai auzit de aceste două orașe până acum. Chansha este capitala provinciei Hunan, din centrul țării – un oraș modern, în care poți face ecapade la mormintele dinastiei Han, dar la lacurile, râurile și munții din împrejurimi. Wuhan (foto) este înconjurat, de asemenea, de multe frumuseți naturale, cu o viață de noapte dinamică și cu street food remarcabil.

3. Yeosu, Coreea de Sud

@badatbi

yeosu

Yeosu este un oraș de la malul Oceanului Indian, care a devenit cunoscut după Expoziția Mondială din 2012 și continuă să atragă turiști datorită plajelor, parcurilor și acvuariului de care dispune.

4. Bragg Creek, Canada

@planestrainsandkarcz

bragg creek canada

Situat lângă Calgary, acest oraș deservește ca tabără de bază pentru toți cei care vor să exploreze Munții Stâncoși.

Categorii Lifestyle