4 cosmetice care înlocuiesc operaţiile estetice

resized6

Tenul matur are nevoie de un ritual de îngrijire de excepţie. Compromisurile nu sunt acceptate. Tocmai de aceea, azi, îţi prezint patru produse care au revoluţionat industria anti-aging. Rezultatele sunt vizibile imediat. Iar cu asta cred că am spus tot.

3-D filler mask , dr. brandt (Sephora)

3-D filler mask de la dr. brandt este cea mai bună dovadă că până şi cele mai îndrăzneţe vise ale cosmeticii se pot îndeplini. Fără să necesite clătire după aplicare, masca leave-on redă feţei volumul şi îi reface conturul. O combinaţie inovatoare între acid hialuronic, peptide şi un Adipofill’in™ Complex, aceasta este potrivită tuturor tipurilor de ten. Studiile clinice au demonstrat că după 15 minute, pielea e tonifiată şi catifelată. După o săptămână, toate participantele la studiu au declarat că ridurile s-au estompat considerabil, iar trăsăturile chipului şi-au recăpătat volumul. Cine mai are nevoie de injecţii cu fillere atâta vreme cât există această mască?

Murad
Tratament Advanced Blemish and Wrinkle Reducer şi crema Anti-Aging Moisturizer Broad Spectrum SPF 30, Murad (Sephora)

Dr. Murad reformulează produsele pentru îngrijirea tenului matur cu imperfecțiuni. Tratamentul Advanced Blemish and Wrinkle Reducer şi crema Anti-Aging Moisturizer Broad Spectrum SPF 30 sunt acum îmbogăţite cu Kombucha Collagen Defense®. Acesta este un complex patentat de Dr. Murad cu efect intensiv anti-îmbătrânire, care folosește ca ingredient Kombucha (ciupercă originară din China, descoperită acum 2000 de ani, care are proprietăți anti age miraculoase). Mai mult, crema de zi îşi demonstrează eficacitatea datorită ecranului de protecţie solară SPF 30 (în loc de 20) şi a complexului Oil Control, care contribuie la menţinerea porilor curaţi.

O soluţie salvatoare pentru adulţii care se confruntă cu acneea, tratamentul Advanced Blemish and Wrinkle Reducer curăţă şi previne atât acneea cât şi erupţiile hormonale, fără a usca excesiv pielea. În plus, conţine sfere de acid hialuronic, care pătrund în straturile superioare ale epidermei și absorb excesul de apă existent pentru a umple vizibil  ridurile de la suprafața pielii.

Cu o formulă ultra-lejeră, crema de zi are efect hidratant şi protejează pielea predispusă la acnee, asigurându-vă totodată un aspect mai tânăr.

E
Gel cu efect de lifting Elixir de Jeunesse, Eisenberg (Douglas)

Un gel cu efect de lifting, care conferă luminozitate pielii sună extrem de tentant, nu-i aşa? Cu o formulă de ultimă generaţie, bazată pe extract de Ginkgo Biloba şi ceai verde, Elixir de Jeunesse de la Eisenberg şterge de pe faţă urmele de oboseală, redă pielii strălucirea şi are efect de lifting instant.

Foto: hepta.ro