4 colecții care ne-au atras atenția #fashion

Anul acesta, majoritatea brandurilor au o altă abordare, atunci când vine vorba de noile colecții. Iar, dacă vrei să îți reînnoiești garderoba, acum este momentul! Noi te ajutăm să-ți alegi hainele, în funcție de stilul tău.

Diesel lansează câteva itemuri speciale, anti viruși și microbi

Pandemia ne-a schimbat stilul de viață, iar Diesel se pliază pe condițiile împuse vrând-nevrând de Covid-19. Astfel, în selecţia primăvară-vară 2021, Diesel aduce în atenția noastră piese denim şi tricouri ce includ tratamentul ultra-inovativ antimicrobi şi antiviral care opreşte activitatea microbiană. Aplicările inovative Polygiene ViralOff® şi Odor Crunch® au fost dezvoltate ȋn parteneriat cu firma suedeză Polygiene®. ViralOff®, un tratament antimicrobi şi antiviral care protejează textilele ȋmpotriva contaminării, este rezultatul cercetărilor extinse şi inovaţiilor ȋn protecţia ţesăturilor, care au debutat la ȋnceputul anilor 2000, consecinţă a epiemiei SARS și și-a arătat eficienţă ȋmpotriva unei game mari de microbi şi viruşi. Polygiene Odor Crunch® elimină mirosul printr-un proces catalitic ce descompune moleculele de miros, făcându-l să dispară. DIESEL a aplicat o combinaţie a celor două tratamente pe o selecţie de modele denim ȋn stadiile finale de producţie. Combinaţia exclusivă reduce microbii de pe suprafaţa materialului şi distruge şi elimină mirosurile.

Marina Rinaldi lansează noua colecție de vară 

Colecția Maria Rinaldi are la bază inspirații diverse pornind de la destinații de călătorie la lumea creatorilor de sticlă, precum Daum și Venier, a artiștilor emblematici pentru arta contemporană, ca Louise Nevelson și David Hockney. Nuanțele infinite de albastru sunt în prim planul noii colecții, iar printre piesele cheie se regăsește rochia lungă cu volane și cămașa din tafta în culori puternice. Mergând în continuare pe nuanțe de albastru, denimul, un must-have al acestui sezon, este și el prezent în noua colecție, prin intermediul pantalonilor și al cămășilor.

TOMMY HILFIGER a lansat colecția capsulă ‘ONE PLANET’

Tommy Hilfiger anunță lansarea colecției capsulă Primăvara 2021 TOMMY HILFIGER ‘One Planet’ dedicată atât bărbaților, cât și femeilor, creată pentru a sărbători Ziua Pământului, și fiind un pas în plus în ambițioasa călătorie de sustenabilitate a lui Tommy Hilfiger. Colecția conține piese statement realizate din materiale organice și reciclate, având integrate mesaje pozitive față de planetă din dorința de a inspira decizii mai sustenabile atât de Ziua Pământului dar nu numai. ‘One Planet’ este disponibilă în magazinele selecționate, la nivel global, începând cu 15 Aprilie 2021. Campania colecției capsulă o are ca protagonistă pe Mogli, din Berlin, care s-a dovedit a fi cu adevărat multi-talentată. Cântăreață, compozitoare, producătoare de film, designer și activist, Mogli își folosește canalele social media pentru a milita pentru un mod de viață mai blândi – atât față de oameni, cât și de planetă. Ședința foto pentru campanie a avut loc în Berlin și a fost realizată de fotograful Jana Gerberding. În toată colecția, care conține pantaloni de trening super-moi, hanorace cu glugă sau la baza gâtului, tricouri simple și polo, se regăsesc trei elemente grafice unice pentru Ziua Pământului. Pe treningurile realizate din material reciclat se regăsește imprimat un desen al planetei înconjurată de o mulțime de oameni, cu mesajul: „Viitorul este frumos, împreună reușim” (”The Future is Bright, Together We Succeed”). În timp ce pe tricourile și hanoracele concepute în culori pastelate, emblematicul logo al brand-ului este reinventat, având ca sursă de inspirație mesajul „Spreading Love”.

Stilul absolut întâlnește confortul de lux – ECCO ANINE SQUARED

ECCO vine cu o abordare premium și inovatoare a tendințelor în materie de încălțăminte. Pantofii ANINE SQUARED oferă femeilor moderne o alternativă și elegantă la silueta tradițională specifică acestui tip de pantof. Datorită esteticii sale minimaliste, clasice și extrem de versatile, ECCO ANINE SQUARED se potrivește în orice moment al zilei. Cu o gamă de balerini, pantofi și mocașini, pantofii din colecția ANINE SQUARED oferă confort maxim și calitate.