4 campanii publicitare care ne-au atras atenția

Începutul anului este bogat în lansări de tot felul. Kim Kardashian, Natalia Vodianova și Naomi Osaka aduc în atenția noastră cele mai noi colecții ale unor branduri cunoscute.

Kim Kardashian a pozat acum pentru cea mai nouă campanie a mărcii sale de lenjerie intimă SKIMS. Asta, după ce starul a creat anul trecut și o linie de măști de protecție reutilizabile.

Chanel Makeup a dezvăluit câteva imagini din campania sa pentru primăvara- vara acestui an. Pentru sezonul următor, brandul propune iluminatoare, farduri, dar și mai multe nuanțe de rujuri.

.

Natalia Vodianova, He Cong și Imari Karanja, 3 frumuseți exotice, au pozat pentru cea mai nouă linie de make-up a brandului Guerlain, promovând mai multe nuanțe de rujuri mate.

FOTO: Hepta

Jucătoarea de tenis japoneză Naomi Osaka este noua ambasadoare Louis Vuitton. Osaka își va face debutul la Vuitton în următoarea campanie de primăvară / vară 2021 a mărcii, realizată de Nicolas Ghesquière, director artistic al colecțiilor pentru femei. Cariera și convingerile ei sunt inspiratoare – a spus Ghesquière.

 

Categorii Lifestyle