5 culori de păr pe care să le porți în 2017

Ani la rând am fost brunetă și puteam să spun cu mâna pe inimă că este culoarea mea și nu o voi schimba niciodată, eventual mă voi juca cu nuanțele închise. Până în momentul în care mi s-a pus pata pe blond și am zis că vreau o schimbare radicală. Cred că toate femeile trec prin astfel de momente în care fie s-au plictisit, fie simt că nu le mai reprezintă culoarea părului. Îmi place să pun în practică culori de păr în trend și să le personalizez în funcție de ceea ce cred că e potrivit pentru mine la acel moment. În 2017, sursa mea de inspirație sunt celebritățile de la Hollywood care îmi confirmă culorile de păr în tendințe.  După ce am analizat puțin schimbările la păr pe care și le-au făcut vedetele, am fost și mai indecisă… ce să aleg anul acesta, blond cenușiu sau castaniu roșcat?

Blond cenușiu

Nu mă așteptam să o văd pe Cara Delevingne cu o nuanță atât de rece de blond, dar cu toate acestea i se potrivește perfect trăsăturilor. Încă de anul trecut, blondul platină și nuanțele de gri au luat cu asalt trendurile în materie de hairstyling. Pentru cele care sunt deja vopsite blond, în 2017 este ocazia perfectă să își îndrepte atenția spre o culoare mai rece, foarte cool. Această nuanță se potrivește perfect persoanelor cu fața destul de mică (deoarece oferă volum), cu ochii albaștri sau verzi și pielea deschisă, bej sau roz-sidefat.

Blond căpșună

Asemenea blondului platinat, această nuanță caldă pune în evidență un ten deschis la culoare. Reflexiile aurii și nuanțele de cupru emană senzualitate și delicatețe. Actrița Jessica Chastain este recunoscută pentru look-ul său feminin oferit de blondul căpșună. Pentru cele care sunt în mod natural blonde sau roșcate, eventual au pistrui, dar vor să sublinieze și mai mult nuanța părului, e clar că ar trebui să ia în calcul această variantă aflată undeva la mijloc, între blond și roșcat.

Deep dark

Nu puteam trece cu vederea brunetele, care se pot juca cu diverse nuanțe de ciocolată amară. În 2017, cele care sunt vopsite brunet-negru ar trebui să se gândească la un hairstyle mai natural, care să le evidențieze culoarea ochilor și trăsăturile chipului. De asemenea, pot adăuga highlights care să ducă cu gândul la un păr deschis în mod natural de razele soarelui. Actrița Adelaide Kane este exemplul perfect de o culoare a părului perfect aleasă pentru a evidenția frumusețea naturală.

Castaniu roșcat

Rihanna își schimbă frecvent culoarea părului, însă aceasta este una dintre preferatele mele. Roșcatul vișină, puternic și strident nu mai este pe lista trendurilor, și a fost înlocuit de nuanțele calde de roșcat. Castaniul roșcat este o variantă bună pentru orice ton al pielii, dacă este ales cu atenție. Unele persoane dau greș total cu roșcatul, de aceea cea mai bună variantă este să încerce prima dată o variantă de mijloc.

Babylights

Această tehnică de vopsire a părului se păstrează și în 2017, deoarece este un mix perfect pentru femeile nehotărâte. Blond sau brunet? Ei bine, pentru cele care consideră că ambele nuanțe li se potrivesc, le pot îmbina într-un mod care să pară cât mai natural. Jennifer Lopez a adoptat de fiecare dată această metodă, schimbând doar nuanțele șuvițelor. Un hairstylist priceput se poate juca cu mai multe nuanțe calde de blond, în așa fel încât să pară că Mama Natură e responsabilă pentru acest look.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Tratamente homemade pentru păr