3 trenduri de beauty ale sezonului toamnă/iarnă 2018 pe care le poți purta oricând

Chiar dacă uneori trendurile prezentate de designeri pe podium au tendința să pară foarte puțin accesibile unui public larg, există câteva moduri de abordare și trucuri prin care le poți integra cu succes în rutina zilnică de frumusețe. În acest sezon de toamnă/iarnă, există atât trenduri editoriale, care pot oferi o direcție pentru artiștii din industrie, cât și trenduri foarte ușor de adoptat de oricare dintre noi. Dacă îți dorești să vezi cele mai HOT trenduri de beauty, poți citi articolul în care acestea sunt prezentate în detaliu, aici.  Dacă ești interesată de tendințele pe care le poți purta fără griji în oraș sau la birou, citește în continuare acest articol.

Rujul burgundy estompat – deși pare greu de purtat, rujul vișiniu ia o nouă întorsătură în acest sezon. Nu ne mai dorim musai acel contur perfect al buzelor completat de pigment intens și mat, ci, din contră, o textură mai lejră, cremoasă, aplicată mai intens în centrul buzelor și estompată către margini. Așadar, alege rujul tău burgundy favorit, aplică-l direct din tub pe partea din interiorul buzelor și pe centru iar apoi tapotează ușor marginile cu degetele pentru un efect de reverse-ombre.

#AList recomandă:

Anastasia Beverly Hills Lip Gloss în nuanța ,,Bordeaux”, disponibil în saloanele Anastasia Beverly Hills și aici.

LANCOME Matte Shaker în nuanța ,,Kiss me Cherie”, disponibil în magazinele Sephora, Kendra sau Douglas.

Un strop de roz integrat în machiaj – Fie că este aplicat pe buze, ochi, în obraji sau pe unghii, un strop de roz pudrat adaugă întotdeauna o notă de prospețime look-ului tău. Există foarte multe variante de integrare a nuanței, ca de exemplu, poți aplica un fard roz pal pe toată pleoapa și rimelează bine genele. Vei obține un aspect fresh, tineresc, care va atrage toate privirile. Dacă ai pielea foarte deschisă, poți aplica un roz pudrat chiar și pe buze. De asemenea, poți integra nuanța ca blush, aplicată prin mișcări circulare pe centrul obrazului sau poți alege un iluminator cu subton roz.

Recomandările #Alist sunt:

Make Up For Ever AQUA XL Eyeshadow & Pro Light Fussion Highlighter, Too Faced Peach my Cheeks ,,Peach Dream”, disponibile în Sephora și NYX Butter Gloss ,,Eclaire”, disponibil în magazinele NYX.

Fardul Metalizat – Adaugă un plus de stralucire și dimensiune machiajului tău! Fie că optezi pentru un fard sau un creion,  textura metalizată oferă acel efect ,,3D” privirii tale. Un alt avantaj al acestei texturi este faptul că, datorită reflexiilor create, un singur fard aplicat pe toată pleoapa oferă senzația de lumini și umbre care se schimbă în funcție de ambient. Cel mai ușor de folosit produs recomandat de  #AList este COLOURPOP Super Shock Shadow. Există zeci de nuanțe din care poți alege, însă, favoritele noastre sunt ,,Telepathy”, ,,Liberty” și ,,Kathleenlights”, disponibile aici

De asemenea, dacă dorești să optezi pentru un creion pe care îl poți aplica pe linia apei sau ca eyeliner, ANASTASIA BEVERLY HILLS Metallic Luster Liner este o variantă accesibilă, disponibil aici.

Foto: Hepta.ro, Claudia Neacșu.