3 tendințe pentru toamnă pe care le poți bifa, indiferent de bugetul tău

hepta_2568543

Despre tendinţele pentru sezonul de toamnă care tocmai a început am mai vorbit şi aici, însă mai jos, îţi propun câteva dintre cele mai uşor de purtat trenduri, pe care le poţi bifa fără să cheltuieşti o avere. Pe scurt, un mic ghid al tendinţelor pentru toamnă 2016 care se încadrează în bugetul oricui. De pildă, eu am găsit în colecția TEX, distribuită exclusiv în Carrefour o mulțime de opțiuni super stylish, la prețuri ultra accesibile.

Pulovăre supradimensionate

Nu te lăsa intimidată de faptul că pulovărele oversize par să acopere orice formă a siluetei, învăluind-o într-o avalanşă de material. Poţi fi chiar foarte senzuală purtând un pulovăr supradimensionat (poţi să îl laşi să cadă nonşalant pe un umăr) alături de o pereche de pantaloni slim sau o fustă inspirată din lenjerie (o fustă din satin sau una cu borduri din dantelă) şi o pereche de sock boots (botine sau cizme care se mulează perfect pe picior). Dacă tot nu îţi surâde ideea de a îmbrăca un pulovăr care pare cu câteva mărimi mai mare, poţi accentua talia cu ajutorul unei curele.

1_0000_group-12

Dungi

În acest sezon, dungile vin în toate dimensiunile şi direcţiile, astfel încât poţi lejer să îţi alegi varianta care te avantajează cel mai mult. Dacă ai o siluetă voluptuoasă, evită dungile late şi pe cele orizontale. Pentru a adaugă volum şi forme feminine unei siluete androgine, mizează pe dungi oblice. Dungile verticale alungesc optic silueta. Nu e neapărat nevoie să optezi pentru un look clasic – poţi încerca o piesă care are numai câteva dungi subtile (în colecția TEX, distribuită exclusiv în Carrefour am găsit o astfel de piesă care, pe deasupra, e ultra cozy) – efectul discret este unul chiar mai inedit.

1_0002_group-10

Detaliile etnice

Detaliile cu aer boho pe care le-am remarcat pe durata verii rămân în tendinţe, în special când este vorba de printuri aglomerate de inspiraţie etnică. Dacă pe timpul verii se potriveau perfect cu atmosfera de festival, odată ce vremea se răcoreşte poţi opta pentru detalii etnice în nuanţe tomnatice, redate pe materiale moi şi călduroase. Ce zici de un cardigan ultra soft, precum cel de mai jos, din colecția nouă  TEX, distribuită exclusiv în Carrefour?

1_0001_group-11

(P)

SHOP THIS STORY: