3 produse must-have la petrecerile de sezon, care încap în orice clutch

În mod normal, dacă machiajul este realizat ca la carte, nu ai nevoie de niciun produs de beauty pe care să îl iei cu tine la petrecerile iernii. Asta îmi repetă dintotdeauna Sînziana Iaru, make-up artist. Şi da, regula se aplică doar atunci când mă las pe mâna profesioniştilor. Cu excepţia acestor cazuri, am întotdeauna grijă să am la îndemână un ruj, o pudră sau un creion de sprâncene, just in case. (Foto: Wild Inga)

Ca să fiu sinceră,  produsele pe care le folosesc eu rar au nevoie de un retuş, doar că îmi şi place să le arăt fetelor ce noutăţi fabuloase am mai descoperit. Totuşi, cu cât geanta pe care o port seara la un party are o dimensiune mai mică, şi eu trebuie să fiu mai selectivă.

Parfum de păr Wild Wood, Herra

Deşi rolul său este de a proteja părul de factorii externi, razele UV şi poluare, hidratându-l şi învăluindu-l într-un parfum captivant pe parcusul zilei, personal, îmi place să îl folosesc şi după lăsarea serii. Se aplică pe părul uscat prin 2-3 pulverizări de la o distanţă de 20 cm, după coafare. Chiar dacă vrei să îl reaplici după ce ai plecat de acasă,  pe parcursul petrecerii, e important să ştii că nu încarcă părul. Parfumul este produs în Marea Britanie doar din ingrediente naturale şi se bucură deja de o popularitate ieşită din comun. Wild Wood te învăluie în note de vanilie, mosc, piersică, viorele şi lavandă.

Ruj Color Riche Gold Obsession, L’Oréal Make Up Designer, 53 lei

Îmbogăţit cu uleiuri pentru strălucire şi pigmenţi intenşi pentru o culoare vibrantă, este singurul ruj cu particule de aur de 24 de carate, care rezistă pe buze întreaga noapte. Alege-ţi preferatul din colecţia Gold Obsession Color Riche de la L’Oréal Makeup Designer

Eye Colour Stick Siberian Quartz, The Body Shop, 49 lei

Special concepute pentru a scoate în evidenţă culoarea naturală a ochilor şi a intensifica privirea, fardurile de ochi sub formă de baton de la The Body Shop sunt ideale atunci când vrei să te machiezi rapid după o zi plină la birou şi să fugi câte un party. Şi asta pentru că sunt extrem de uşor de folosit. După bunul plac, poţi obţine cu ajutorul acestora forme perfecte, umbre sau codiţe. În plus, conţin ulei de babassu şi ceară de albine. Eu am mizat pe acest fard de ochi metalic, în nuanţa prunei de care pur şi simplu m-am îndrăgostit.

Şi pentru că tot am adus vorba de genţi de seară şi clutch-uri, aş vrea să vă propun şi vouă o selecţie cu preferatele mele de la Wild Inga. Creaţiile îi aparţin  Mihaelei, o prietenă de-a mea incredibil de talentată şi de pretenţioasă în ceea ce priveşte stabilirea design-ului, dar şi alegererea materialelor.

Foto: Sorin Ionita; Rochii: Miss Grey; Pantofi: Joyas