Produse high-end care conțin aur în componență

Companiile de cosmetice au început să integreze aur în produsele high-end, acesta având beneficii nenumărate pentru piele. O piele luminoasă și hidratată este mereu în trend, iar aurul acționeză ca un ingredient anti-îmbătrânire, reduce liniile fine și aspectul ridurilor profunde. Folosit de ani buni în produsele de îngrijire, dar și în produsele de machiaj, aurul încă este un ingredient căutat de consumatoare atunci când vorbim despre frumusețe.

La Prairie

aur

Vice președinte La Prairie a declarat într-un interviu faptul că brandul a introdus pe piață produse care conțin aur în stare coloidală și doar prin această manieră acesta este benefic pentru piele. True or false, La Prairie se bucură de un adevărat succes pe piață de când a lansat gama La Prarie Cellular Radiance Concentrate Pure Gold în anul 2006, urmată apoi de noua gamă La Prairie cu platină în stare colodială și crema hidratantă cu aur.

Guerlain

Baza de machiaj Guerlain L’or Radiance Concentrate with Pure Gold Make-up Base este un primer infuzat cu aur de 24k, menit să rețină umezeala și să hidrateze pielea pe parcursul zilei. Cu ajutorul lui vei obține și un machiaj de lungă durată și o piele strălucitoare. Textura sub formă de gel conferă pielii senzația de prospețime și luminozitate. După utilizare pielea ramâne netedă, suplă și fină.

TIPS: Amestecă 3-4 picături de fond de ten și L’Or în palmă pentru un aspect luminos.

Foto: Hepta.ro