3 produse de beauty, perfecte pentru vară

Vara aduce multe noutăți pe piața de frumusețe și îngrijire, iar noi vă recomandăm câteva produse care merită atenția voastră în acest sezon. 

MÁDARA – organic skincare – INFINITY DROPS Immuno Serum

Madara

Formula sa atent-calibrată, având la bază o tulpină unică de lactobacil, beta-glucani extrași din ciuperci, provitamina D și polifenoli extrași din planta de sânziană limitează deshidratarea, echilibrează microbiomul pielii și ajută în lupta împotriva stresului oxidativ. Pielea capătă finețe și catifelare și devine mai luminoasă, cu un aspect vizibil mai uniform. Hipersensibilitatea și roșeața sunt în mod clar limitate. Se aplică pe fața și decolteul curate. Folosirea sa este ideal să fie urmată de aplicarea unei creme hidratante.

Be Supercalifragilistic cu Body Gelée

 Bucură-te în această vară de o loţiune de corp delicată şi uşoară, îmbogăţită cu ulei de avocado pentru hrănirea pielii tale şi aloe vera pentru senzaţia de prospeţime şi răcoare. Body Gelée, reunește cele 2 ingrediente speciale într-un singur produs, iar tu te bucuri liniștită de zilele cu soare, fie că ești la piscină sau la o terasa cool. Delicat si racoritor ca o ploaie de vara, Body Gelée este disponibil in cele cinci arome EAU de SABONIasomie, Paciuli-Lavanda-Vanilie, Green Rose, Citrus Blossom si Mosc.

Masca Visible Repair Intensive Mask de la Londa Professional

londa

Masca Visible Repair Intensive Mask de la Londa Professional repară instant și hrănește părul degradat. Tratamentul conține proteine de mătase și ulei de migdale. Mătasea este renumită pentru compusii săi din fibre naturale pe baza de proteine, care sunt extrem de puternice și de netede. Aceste fibre reflectă, de asemenea, lumina în mod eficient, oferind o strălucire intensă. Folosește masca cu regularitate și părul va deveni mai puternic și strălucitor. Aplică în special pe zonele degradate și pe vârfuri.