3 produse de beauty pe care să le încerci chiar azi, chiar dacă eşti tentată să le colecţionezi

Beauty

Ţi s-a întâmplat vreodată să îţi cumperi produse de beauty şi să fii mai degrabă tentată să le colecţionezi în loc să le foloseşti, și asta doar pentru că arată mult prea bine? Mie una mi se întâmplă frecvent. Şi e mare păcat. Produsele la care mă refer aparţin unor branduri de renume, care pun mare preţ pe a te răsfăţa. Tocmai de aceea, le vei descoperi ambalate în cele mai spectaculoase moduri, pendulând între eleganţa supremă sau poftă de joacă. Într-adevăr îţi iau ochii, dar în acelaşi timp, au la bază formule de ultimă generaţie sau încapsulează parfumuri preţioase.

Tiziana Terenzi
Lumânare parfumată White Fire, Tiziana Terenzi, disponibilă în exclusivitate la Elysée sau pe www.elysee.eu.com

Dacă eşti familiarizat cu parfumurile şi lumânările ce aparţin brandului italian Tiziana Terenzi, ştii deja că acestea sunt o operă de artă în sine. O combinaţie între parfumuri preţioase, poveşti care te seduc şi te fac să visezi cu ochii deschişi, tradiţie transmisă de-a lungul a trei generaţii şi design inovator, produsele au puterea de a înfrumuseţa orice încăpere, de a schimba atmosfera şi a de transforma chiar şi pe tine. Pentru totdeauna.

Lumânările, disponibile în România în exclsuivitate în parfumeriile Elysée, au la bază o tehnică secretă, care le asigură arderea îndelungată şi o intensitate sporită a parfumului. În plus, fitilul clasic este înlocuit cu lemn de cedru. Iar odată ce îl aprinzi, te transpune lângă un şemineu.

Chanel
Highlighter Perles et Fantaisies, CHANEL, disponibil în exclusivitate în magazinul CHANEL Beauty Space din Băneasa Shopping City

De îndată ce deschizi capacul highlighter-ului Perles et Fantaisies de la CHANEL, te vei îndrăgosti iremediabil, înainte chiar să îl testezi, de felul în care arată. Reamintindu-ne de pasiunea lui Coco pentru coliere şi şiraguri de perle, pe care le purta în combinaţie cu hainele sale negre, produsul prezintă în cel mai elegant mod pe care ţi l-ai putea închipui vreodată un duo de pudre iluminatoare: roz subtil pentru a conferi tenului prospeţime şi alb delicat, menit să ilumineze chipul. Disponibil în exclusivitate în magazinul CHANEL Beauty Space din Băneasa Shopping City, produsul te tentează parcă să îl păstrezi neatins. Vă încurajez însă să vă înfrângeţi reţinerea şi să îl folosiţi. Curând, CHANEL ne va încânta mai mult ca sigur cu alte surprize.

În plus, fiind inspirat chiar de obiceiurile faimoasei Mademoiselle, Perles et Fantaisies scoate la iveală unul din secretele de frumuseţe ale acesteia. Coco nu abuza niciodată de machiaj. Şi asta pentru că perlele pe care le purta îi confereau tenului luminozitate şi o învăluiau într-o aură de mister.

Tony Moly
Cremă de mâini Magic Food Banana Hand Cream, Tony Moly, disponibilă exclusiv în magazinele Sephora

Când te apropii de raft, nu te-ai gândi o secundă că o banană poate ascunde în interiorul său o cremă de mâini ultra-hidratantă, care te învăluie într-o aromă de banană atât de delicioasă, încât ţi se face poft pe loc să o mănânci. Nu, nu e comestibilă. Arată însă atât de bine şi e atât de eficientă în tratarea pielii uscate a mâinilor, încât ai vrea să nu se termine niciodată.

Îmbogăţită cu extract de banană şi proteină din lapte, crema poartă semnătura Tony Moly, un brand coreean, disponibil de curând şi în România, în magazinele Sephora. Brandul se bucură de o popularitate enormă peste tot în lume întrucât a transformat ritualul de beauty într-o experienţă amuzantă. Merele, ursuleţii panda sau buzele colorate au devenit astfel ambalaje inconfundabile, care binedispun instant. Chiar dacă ambalajele ar fi vândut de la sine, specialiştii din spatele mărcii nu a făcut niciun compromis în materie de formule şi calitate.