3 pași simpli pentru a obține un ten de invidiat

ten de invidiat

Toate ne dorim un ten de porțelan, fără imperfecțiuni. Dar cât de ușor este să îl obținem? Ei bine, se poate! Ai nevoie doar de o rutină de îngrijire, pe care să o urmezi zilnic. Află mai jos care sunt cei 3 pași simpli pentru a obține un ten de invidiat.

Curățarea tenului este unul dintre cei mai importanți pași din rutina de îngrijire. Demachierea ar trebui să aibă loc atât dimineața, cât și seara, deoarece pielea noastră este ca un magnet care atrage particule de praf și impurități pe parcursul zilei. Chiar dacă nu obișnuiești să te machiezi, folosirea unei ape micelare ar trebui să fie deja parte din rutina ta zilnică. Dacă timpul nu îți permite, sau dacă ești genul de persoană care călătorește foarte mult, ai grijă să ai mereu în geantă șervețele demachiante.

Exfolierea trebuie făcută periodic, pentru a îndepărta stratul de celule moarte de la suprafața pielii. Dacă îți simți tenul foarte încărcat chiar și după ce te-ai demachiat, înseamnă că acesta are nevoie de o exfoliere. Încearcă să folosești dimineața un gel de curățare cu particule abrazive care îți vor exfolia într-un mod delicat tenul. Îți recomandăm Facial Micro Luffa Foaming Gel de la Minus 417. Cel puțin de două ori pe lună ai grijă să îți exfoliezi pielea, folosind scrub-uri sau măști special concepute în acest sens. Dacă ai timp, nu ar strica un tratament cosmetic de curățare al feței, pe care îl poți efectua la un cabinet specializat.

ten de invidiat

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, pielea noastră își pierde din elasticitate și astfel apar diverse pete pe tenul nostru și, bineînțeles, nedoritele riduri. Ca să previi cât poți de mult îmbătrânirea prematură a tenului, hidratează-ți pielea constant. Poți utiliza chiar și un ser cu Vitamina C, care este cunoscută pentru multiplele sale beneficii asupra pielii. Îți recomandăm serul de la Kihel’s – Powerful Strength Line Reducing Concentrate, care contine 12,5% Vitaminca C + Acid Hialuronic. Folosește zilnic o cremă hidratantă pentru față, dar și o cremă special concepută pentru zona ochilor, care este mult mai fină și subțire. Dacă ai mai mult timp la dispoziție și vrei să te răsfeți, îți poți aplica și o mască revitalizantă.

ten de invidiat

Perseverența este cheia succesului. Acest lucru se aplică și atunci când vorbim despre frumusețe. Urmează această rutină și vei observa cum pielea ta va căpăta un aspect mai proaspăt și se va simți mult mai fină la atingere.

Foto Cover: Hepta.ro