3 paşi pentru sprâncene naturale perfecte

sprancene perfecte

Într-o lume în care orice se poate corecta cu ajutorul artificiilor cosmetice, femeile şi bărbaţii deopotrivă încep să aprecieze naturaleţea. Confortul dat de extensiile de gene, bronzul obţinut în câteva minute şi telefoanele performante cu opţiunea beautify nu compensează nevoia noastră de perfecţiune şi frumuseţe naturală. De exemplu, vrem ca sprâncenele noastre să arate bine şi atunci când ne trezim, şi când mergem la sală şi nu ne machiem. Iar ca să ne îndeplinim dorinţa nu e nevoie decât să urmăm trei paşi simpli. (Foto: Stella McCartney SS 15)

Stilizare, nu pensat.

Stilizarea sprâncenelor reprezintă pasul prin care un specialist în estetică facială şi designul sprâncenelor le redă acestora forma ideală. Este o procedură care poate dura mai mult de o oră. Ca să beneficiezi cu adevărat de o şedinţă de stilizare a sprâncenelor, ideal ar fi să fii nepensată de cel puţin o lună. M-am specializat în stilizarea sprâncenelor din pasiune şi am început să ofer acest serviciu clientelor care mă căutau pentru consultanţă de imagine, din necesitate. Majoritatea aveau nevoie de o redefinire a formei feţei pe care doar o pereche de spâncene ideale o poate da. Privirea luminoasă, aspectul întinerit, luminozitatea ochilor şi armonia facială sunt doar câteva beneficii ale acestui serviciu, care ţine cont de repere esenţiale, cum sunt:
–  forma şi dimensiunea feţei, a ochilor şi a corpului;
– aspectul şi culoarea tenului, mai ales în zona ochilor şi spre tâmple;
– inserţia părului în zona frunţii şi coafura;
– forma naturală a sprâncenelor tale;
– tehnica ideală de estompare a diferenţelor de dimensiune, formă şi poziţionare dintre sprâncene;
– dorinţa ta în ceea ce priveşte aspectul sprâncenelor.

Vopsirea sprâncenelor cu henna

Este o tehnică nouă pe care am integrat-o în programul de înfrumuseţare al sprâncenelor tocmai pentru că forma acestora poate fi corectată non-invaziv. Vopsirea cu henna pigmentează atât firul de păr, oferindu-i culoarea potrivită, dar pigmentează şi pielea. Practic, înlocuieşte procedura de tatuare a sprâncenelor, avantajul principal fiind că efectele durează până la opt săptămâni şi produsul este natural.

Tratament pentru creşterea sprâncenelor

Aşa cum avem grijă de podoaba capilară, de pielea corpului, de gene sau de ten, la fel trebuie să ne îngrijim şi de sprâncene. Este vorba în special de firele de păr subţiri, care ar putea completa perfect forma sprâncenelor tale sau ar putea repara golurile făcute în urma pensatului excesiv. Cu ajutorul produselor specializate, acele fire de păr se fortifică, iar efectul este că vor fi mai groase şi vor contribui, în timp, la conturul perfect.

Rezultatul îţi oferă o schimbare de înfăţişare subtilă, dar notabilă, care va pune o singură întrebare pe buzele tuturor: Care e secretul tău?

Foto: hepta.ro