3 parfumuri preţioase pe care să le dăruieşti de Crăciun

Mie, personal, parfumurile mi se par o alegere minunată pentru cadourile de Crăciun. Asta dacă, înainte să le cumperi, îţi iei timpul necesar să le descoperi povestea şi să te convingi că se potrivesc cu personalitatea celei sau celui care le primeşte. Azi, vă propun trei creaţii olfactive, concepute ca un adevărat tribut adus feminităţii,  care vor fi cu siguranţă motiv de bucurie pentru oricine le va descoperi sub brad.

Nota de originalitate

La Femme, EDP 100 ml, Prada

Una dintre temele recurente în lumea parfumeriei este evocarea feminităţii, pe care casa Prada o abordează odată cu lansarea noului parfum, La Femme. Esenţa, la graniţa dintre inocenţă şi senzualitate, nu are însă legătură cu niciunul dintre clişeele promovate până acum. În schimb, datorită notelor de frangipani, tuberoză, ylang ylang şi vanilie îţi conferă un aer sofisticat atunci când îl porţi. E un parfum dulce, dar nu miroase ca unul gurmand. E o surpriză olfactivă, care te cucereşte fără niciun efort.

Epoca de aur

J’Adore, EDP 100 ml, Dior, 623 lei

Odată ce pulverizeri pe piele noua variantă J’adore apă de parfum de la Dior, te vei îndrăgosti pe loc. Melanjul notelor de ylang ylang, de iasomie şi de trandafir e atât de seducător încât vei deveni pur şi simplu dependentă. Extrem de senzual şi de puternic, fără a fi însă deranjant, J’Adore EDP e definiţia supremă a feminităţii, dar şi o nouă abordare a luxului.

Dependenţe permise

Narciso Poudrée, EDP 100 ml, Narciso Rodriguez

Cu note de trandafir bulgăresc, iasomie, floare de portocal, mosc şi cedru, noua esenţă Narciso Poudrée de la Narciso Rodriguez are puterea de a transforma atracţia în dependenţă. Pur şi simplu, e unul dintre acele parfumuri hipnotice, la care nu vrei să mai renunţi.