3 parfumuri perfecte pentru acest sezon

În sezonul cald, luăm o mică pauză de la parfumurile grele și ne reorientam către arome fresh, îmbietoare, floral-fructate și nu numai. Astăzi îți prezentăm câteva parfumuri care și-au făcut apariția de curând și de care te vei îndrăgosti la prima încercare.

Arome fresh de la Fragonard

În 2018, Fragonard își sărbătorește parfumul: VERVEINE (Verbena) în franceză. Proaspătă și transparentă, această plantă cu flori a fost considerată o plantă magică în vremurile străvechi, folosită în poțiuni de dragoste, precum și pentru a evita ghinionul și vindeca toate relele.

Parfumeria Céline Ellena a imaginat o formulă magică atunci când a creat Verveine pentru Fragonard. Această gamă sincronizează trei elemente: lumina soarelui, apa și pământul. 

Luminos, natural, și armonios, Fragonard’s Verveine oferă o generozitate olfactivă care este alcătuită din ingrediente magice. Soarele simbolizează energia și lumina, cu indicele de zmeură  si de grapefruit alb. Apa este un buchet delicat de petale albe amestecate cu prospețimea unei ploi de vară.parfumuri

Aur lichid de la Trussardi

Mirosul aurului nu există, dar totuși îl întâlnim peste tot. Regăsit în vise și dorințe, este rodul fiecărei naturi, un mineral al strălucirii și luminii.

parfumuri

Scent of Gold, al treilea parfum din colecția exclusivă Trussardi Parfums, este născut din legenda scrisă la începutul timpului și  va continua la nesfârșit deoarece reprezintă apogeul vieții.

Scent of Gold este o apă de parfum bogată ce aparține de familia oriental-lemnos-condimentată. Aliénor Massenet a construit o piramidă olfactivă complexă, pornind de la baza extraordinară de lichior negru de prune. Se creează un joc inteligent al contrastelor din aceste note dulci, asemănătoare lichiorului, învelite într-o manta catifelată de orhidee neagră și încălzită de aroma condimentelor de Madagascar.

Scorțișoara dulce și lemnoasă întâlnește bergamota proaspătă și luminoasă. Aroma iasomiei se topește sub atingerea acordurilor verzi de frunze de violete. Dualitatea eternă a notelor dulci (vanilie) și picante (tabac) întâmpină o atingere orientală de patchouli.

Gucci Bloom Aqua di Fiori

Noul parfum creat de Alessandro Michele este realizat de maestrul parfumier Alberto Morillas. Păstrând autenticitatea față de ingredientele forțe concentrate ale lui Gucci Bloom, care amintesc de parfumul unei grădini înfloritoare, Gucci Bloom Acqua di Fiori prezintă un miros proaspăt, viu.

parfumuri

Parfumul păstrează acordul original , înfloritor al lui Bloom într-o expresie olfactivă distinctă. Intensiv verde și proaspăt,  noua aromă, de Galbanum verde combinat cu delicatul Cassis, deschide notele de top. Subtilele arome de musc de Galbanum se îmbină cu aroma delicată  a mugurilor  Cassis. Inima este reprezentată de  mugurii Jasmine de la Gucci Bloom, Rangoon Creeper și Tuberose, iar baza de  musk si  lemn de santal conferă căldură și adâncime.