3 parfumuri care merită încercate, în acest sezon

Ești curioasă să vezi ce comori trebuie să adaugi la colecție și ce arome te vor cuceri în acest sezon? Ți-am pregătit o listă cu 3 parfumuri care nu pot trece neobservate și pe care trebuie să le încerci în sezonul următor!

CALVIN KLEIN – CK EVERYONE

Un nou parfum îndrăzneț pentru fiecare generație, CK EVERYONE anunță un capitol iconic din povestea CK ONE. Un omagiu adus individualității și libertății de exprimare de sine, campania CK EVERYONE are ca protagoniști mai mulți artiști, muzicieni și creatori care au puterea de a inspira alți oameni. Parfumierul principal și creator al parfumului CK ONE, Alberto Morillas, a făcut un parfum unisex, care emană prospețime, folosind 79% din ingrediente naturale..

GUCCI GUILTY LOVE EDITION

Marcând prima aniversare a #ForeverGuilty, apar două parfumuri în ediție limitată: Gucci Guilty Love Edition. Noile parfumuri Gucci Guilty debutează într-un moment care toată lumea sărbătorește iubirea autentică și neconvențională. Explorând atât privirea masculină, cât și pe cea feminină, parfumurile se regăsesc în două sticluțe diferite: una- verde pastel opac, Pour Homme, și alta roz pentru femei.

The Only One Eau de Parfum Intens

Noul parfum The Only One Eau de Parfum Intense, cea mai recentă ediție din linia The Only One de la Dolce & Gabbana Beauty, celebrează cele mai fermecătoare și fascinante calități ale unei femei. Esență absolută a atracției și a senzualității irezistibile, acest parfum hipnotic creează dependență. The One Eau de Parfum Intense se bazează pe moștenirea floristică a liniei The One One, cu un nou parfum captivant.

Combinația surprinzătoare de floare de portocal cu vanilie neagră, flori de mandarin, nucă de cocos și lemn de cedru te va cuceri cu siguranță.