3 obiecte decorative care-ți vor transforma casa

Să-ți decorezi casa în ton cu personalitatea și preocupările poate fi un task dificil, mai ales dacă ești into nice things, caz în care îți va fi greu să reziști tentației de-a aduna tot felul de obiecte care vor sfârși, invariabil, în debara. Există însă câțiva pași pe care îi poți parcurge înainte să pornești pe acest drum.

  • Primul e declutter-ul, adică acel pas în care te hotărăști să faci ordine și să păstrezi doar acele itemuri care înseamnă ceva pentru tine și de care n-ai putea să te desparți cu una cu două.
  • Al doilea e să încerci să păstrezi încăperile cât poți de clean, și nu ne referim aici la curățenie, ci efectiv la „spațiu gol“.
  • Al treilea pas, și cel mai ofertant, e să încerci să dai valoare spațiului nou creat, folosindu-te de elemente decorative atemporale.

Vaze

Vazele și în general recipientele de tot felul, dacă sunt alese corespunzător, pot umple spații în cel mai plăcut mod cu putință. Spre exemplu, așază oricare dintre vazele de mai jos, pe măsuța de cafea. Păstrează florile mereu fresh.

Vaze: Circa 1703-3071, Design&After

Little things

Accesoriile decorative de tot felul, fie că le achiziționezi de la târguri de vechituri sau din magazinele de specialitate, pot fi așezate în locuri-cheie, adică exact acolo unde atrag atenția asupra lor și nu sunt umbrite de alte detalii.

Accesorii decorative: Circa 1703-3071, Design&After

Veioze & lămpi

Alege câteva lâmpi care nu „vorbesc“ prea mult despre un stil anume, încearcă să te încadrezi și în cazul acesta în zona atemporală, ca să nu fii nevoită să le schimbi în funcție de tendințe.

Veioze: Visuell, Circa 1703-3071

Foto: website-urile brandurilor

Categorii Lifestyle