3 look-uri perfecte pentru festival

C1

Vara încă nu s-a sfârşit, şi mai e timp să ajungi la măcar un festival de muzică. Dacă încă nu ţi-ai găsit outfit-ul perfect, iată propunerile noastre:

Un look boho – o rochie lungă, dintr-un material fluid, vaporos, precum mătasea sau şifonul. Asorteaz-o cu o pălărie din pai cu bor larg, câteva brăţări metalice cu detalii din şnururi colorate, şi un beauty look centrat în jurul sprâncenelor. Pentru a contura o pereche de sprâncene perfecte (şi prin perfecte nu ne referim la un look imaculat, artificial, ci la nişte sprâncene naturale şi messy, dar în acelaşi timp îngrijite – genul acela de messy studiat, pe care îl poţi obţine foarte uşor cu ajutorul L’Oreal Makeup Designer/Paris Brow Artist Maker, un creion moale, cu o textură de pudră cremoasă, care are la celălalt capăt o pensulă Kabuki ce te ajută să obții look natural.

Un look flirty – o pereche de pantaloni scurţi sau o fustă mini şi un body simpatic, toate cu detalii grafice. Poţi să adaugi un kimono lung, care va arăta senzaţional când te mişti, plus o pereche de slippers pe care îi poţi purta nonşalant, nu ca atare, ci cu partea din spate îndoită sub călcâi, astfel încât să calci direct pe ea. O pereche de ochelari de soare pot fi folosiţi drept accesoriu capilar – alege unii cu un design ieşit din comun şi poartă-i în creştetul capului. În ceea ce priveşte look-ul beauty, accentuează ochii cu mascara L’Oreal Makeup Designer/Paris Mega Volume Collagene Miss Hippie, care îmbracă geană cu geană, făcându-le să pară mai lungi şi mai dese.

Un look feminin – o salopetă cu volan la nivelul bustului plus o pereche de sandale cu detalii jucăuşe (panglici sau şnururi care se leagă pe gleznă, ori aplicaţii de franjuri sau ciucuri). Pentru contrast, poţi adăuga o jachetă din denim cu siluetă supradimensionată, iar ca accesorii, o pălărie inedită, precum cea de mai jos, cu ciucuri. Aici merge perfect un cat eye ca beauty look – rezolvi în numai câteva minute cu L’Oreal Makeup Designer/Paris Superliner Superstar, un tuş sub formă de creion (pentru precizie chiar şi în mâinile cele mai îndemânatice).

C2

Pentru încă un strop de inspiraţie, îţi stau la dispoziţie clipurile de mai jos:SHOP THIS STORY: