3 idei de manichiură pentru vara aceasta

manichiura

Nude, culori intense, unghii strălucitoare sau  modele abstracte? Tu ce alegi pentru manichiura ta, în această vară? Din fericire, în acest sezon avem multe obțiuni. Află sugestiile noastre și încearcă aceste 3 idei de manichiură pentru vara aceasta!

Nude Attitude

Înainte de toate, să nu uităm de unghiile cu un aspect natural, nuanțele nude și pastelate, care vor fi întotdeauna la modă. Dacă ți se pare prea simplă, o manichiură nude poate fi accesorizata  cu ajutorul unor accente mininaliste, cum ar fi vârfuri colorate sau o aplicație la baza unghiei. Alege detalii subtile care creează un look feminin! Profită de vară și alege o manichiură all white, perfectă pentru o zi relaxantă la plajă, în compania unui cocktail.

Unde: The Bar Beauty Salon, Promenada Mall

All #white Summer #nails

A post shared by The Bar Beauty Salon (@the_bar_beauty_salon) on

Impeccable manicure by Cristina ✨ #weddingnails #nails #frenchmanicure #classicnails

A post shared by The Bar Beauty Salon (@the_bar_beauty_salon) on

Festival Ready

Sperăm că ai bifat cel puțîn un festival în această vară! Dacă nu, încă mai ai suficient timp la dispoziție. Dacă îți alegi ținuta, părul și machiajul cu mare atenție, același lucru ar trebui să îl aplici și in cazul manichiurii. Unghiile colorate, strălucitoare, modelele abstracte, toate completează perfect un look de festival. Inspiră-te din alegerile noastre de mai jos!

Unde: Beauty District

Choose Different

Îți plac cel puțîn 3 culori diferite și nu te poți decide pe care să o alegi pentru manichiura ta? Nu-i nimic! Poartă-le pe toate, în același timp. Una din tendințele verii este manichiura în diferite culori, mai rămâne doar să decizi cum le asortezi. Poți opta pentru o culoare diferită pe fiecare unghie in parte, iar pentru o manichiură puțin mai cuminte, pune accentul pe o singură unghie colorată diferit.

Unde: Alina Cuzuban Nail Couture, Olari 43 (Melkior)

Citește și:

Îngrijire pentru ten sensibil în 5 pași

Cel mai bun tratament pentru păr deteriorat