3 femei celebre și stilul lor de viață

Toată lumea le iubește și le urmărește fiecare mișcare. Pasiunea pentru Casa Regală Britanică a început mai întâi cu Prințesa inimilor și a continuat apoi cu cele două nurori ale Prinței Diana. Iată micile lor secrete, atunci când vine vorba de dietă și stil de viață!

Kate Middlenton

Imaginea este foarte importantă și, chiar și după cele 3 sarcini, Kate Middleton arată impecabil. Cum reușește?

Unul dintre felurile de mâncare favorite ale lui Kate Middleton este puiul fript, aliment nelipsit din bucătăriile tuturor. Ducesa de Cambridge a recunoscut că ea, William și cei doi copii ai lor mănâncă adeseori pui fript – cel mai mult le place puiul fript întreg – atunci când toată familia are ocazia de a lua masa împreună. O altă preferință a Ducesei este curry-ul, a cărui aromă o adoră. În rest, Kate nu face excese și este foarte atentă la ceea ce mănâncă.

Meghan Markle

Ducesa de Sussex  a povestit la un moment dat pentru revista Shape că îi place să mănânce sănătos și că preferă să oricând pește și legume acasă, în loc să meargă la restaurant.

„Îmi place să gătesc, așa că prepar ceva în fiecare zi, chiar dacă fac doar un pesto pe care îl pun în frigider pentru mai târziu’, spune Meghan.

Dieta zilnică a fostei actrițe nu e chiar atât de complicată: ea bea apă călduță cu lămâie în fiecare dimineață, urmată, la micul dejun, de un castron cu cereale (ovăz) cu banane și sirop de agave. La prânz, consumă o salată cu proteine, iar la cină, de obicei, paste cu dovlecei și parmezan și un pahar cu vin. Iar ca gustare, pe timpul zilei, actrița mănâncă mere cu unt sărat de arahide. În locul cofeinei, Meghan preferă sucurile din legume verzi, pe care le consideră o sursă bună de energie.

Lady Di

Bucătarul Prințesei Diana a povestit la un moment dat că aceasta evita carbohidrații și alimentele cu grăsimi nesaturate. McGrady a povestit în cartea sa că Prințesa Diana îi cerea să pregătească versiuni fără grăsimi ale produselor alimentare clasice, cum ar fi carnea de pui și cartofii.

„Dianei îi plăceau cartofii fierți dați prin albușuri de ou și boia, iar carnea de pui o consuma mereu fără piele”, spune bucătarul.

FOTO: Hepta

Categorii Lifestyle