3 coafuri rapide de Valentine’s Day

Valentine’s Day reprezintă momentul oportun în care să dai părului mai multă libertate. Specialiștii ne sfătuiesc să renunțăm la coafurile studiate și fixe.

Așadar, optează pentru un păr cu mișcare naturală. Fă că totul să pară simplu, dar de impact, pentru că acum este momentul să seduci!

Hairstiliștii îți propun 3 look-uri romantice, rapid de realizat:

  1. Împletituri. Pentru o împletitură reușită pregătește părul aplicând o loțiune pentru volum sau una pe bază de particule de sare, și usucă normal ajutandu-te de o perie. Folosește tehnica fishtail sau clasica împletitură în trei.
  2. Coada de cal. Pare banală, dar poate arăta fabulos. Separă secțiunea din față printr-o cărare de la o ureche la cealaltă. Prinde o coadă de cal dedesubtul vârtejului și fixează cu un elastic. Tapează cealaltă secțiune, de top, netezește-o ușor și poziționează-o spre spate, fixând-o de baza cozii. Alege o șuviță din coada de cal și ruleaz-o în jurul elasticului și fixează cu o agrafă. Asftel vei ascunde elasticul iar finish-ul vă fi mai curat. Netezește ușor partea frontală și lateralele cu o perie moale și pulverizează un pic de fixativ. Pentru a accentua efectul de undone, relaxează și texturează cu degetele topul, pentru a fi mai natural.
  3. Wet look este împrumutat de pe podiumurile de modă. În cazul acestei coafuri este importantă pregătirea părului. Este necesară utilizarea unui primer, care uniformizează diferențele de structură de-a lungul firului de păr. Apoi, pe părul uscat, se aplică de la rădăcină câțiva centimetri spre lungimi un gel lucios cu grad mare de fixare sau un fixativ umed, cu luciu. Partea frontală astfel apretată o modelăm cu ajutorul mâinilor pentru netezire, și cu un pieptăn pentru a da acel efect de “after shower”.

Pregătește-te să fii seducătoare în cea mai romantică seară din an. Cere sfaturi specialiștilor Wella Professionals în orice salon partener.