3 campanii publicitare care ne-au atras atenția

Ultimele zile ale acestei luni vin cu noutăți în industria modei. Jennifer Lopez, Naomi Osaka și Cardi B aduc în atenția noastră cele noi campanii ale unor branduri cunoscute.

Celebra jucătoare de tenis Naomi Osaka a fost cooptată de brandul LEVI S pentru promova câteva piese vestimentare, în ediție limitată. Noul Ambasador LEVI S militează astfel pentru salvarea planetei, încurajând folosirea de materiale reciclate. Colecția îmbină elemente sport cu detalii feminine și sărbătorește dragostea sportivei pentru piesele denim.

Jennifer Lopez apare din nou în atenția noastră, în cea mai nouă campanie publicitară a brandului Coach. Ambasador al mărcii, J LO atrage toate privirile într-o campanie care promovează noile genți Coach.

Reebok și Cardi B lansează la final de vară o nouă colecție de îmbrăcăminte și adidași. Denumită „Let Me Be … In My World”, colecția se inspiră din orașul natal al artistei, New York City. O putem vedea pe Cardi B purtând o serie de treninguri colorate, accesorizate cu adidasul Classic Leather.

„Această colecție inspirată din New York prezintă câteva dintre piesele mele preferate, de la corsete la treninguri… ”, spune artista despre cea mai nouă gamă Reebok.

FOTO: Hepta