3 campanii care ne-au atras atenția #fashion

Valentine’s Day e o sursă de inspirație pentru multe dintre branduri și un bun pretext pentru lansări de tot felul.

Serena Williams este una dintre vedetele care vin în atenția noastră, în aceste zile, într-o nouă campanie publicitară a mărcii Away, promovând o nouă gamă de valize, genți și accesorii. A doua colecție în ediție limitată Serena Williams x Away va fi disponibilă prin intermediul site-ului și magazinelor Away.

Paco Rabanne a dezvăluit zilele acestea cea mai recentă colecție de accesorii. Colecția-capsulă gândită special de Vlanetine s Day conține coliere, brățări, cercei și genți de mână. Dragostea leagă și aduce oamenii împreună, iar acum este surprinsă în imaginile pline de senzualitate ale campaniei. Parfumurile Paco Rabanne se contopesc cu bijuteriile casei, îmbrățișându-se reciproc într-o poveste de dragoste fără limite.

FOTO: Hepta

.

Louis Vuitton nu se lasă mai prejos și ne propune de această dată un produs interesant. Hanoracul All-Over Puppets este o operă de artă ar spune unii… Acoperit cu 14 marionete croșetate, piesa vestimentară poate fi confecționată doar la comandă și la un preț destul de piperat: aproximativ 8.200 de dolari.

FOTO: Hepta