25 de ani de VUNK, celebrați printr-un mega-concert la Sala Polivalentă

concert vunk deja vu

Trupa VUNK aniversează 25 de ani de activitate muzicală printr-un concert la Sala Polivalentă, care are loc miercuri, 15 octombrie. Concertul ”Déjà-vu” celebrează și lansarea noului album VUNK, ”Domnul portocaliu și Mașina Timpului”, dar și cartea despre istoria trupei, scrisă de Cornel Ilie, ”Déjà-vu. 25 de ani de VUNK”.

De 25 de ani aștept concertul ăsta. Este momentul cel mai intens din istoria noastră și încercăm să îl trăim la adevărata lui valoare și emoție, să nu uităm nimic din ce simțim acum. Seara de miercuri este cu atât mai specială cu cât, în afara concertului propriu zis, am pregătit și un moment foarte important pentru noi, pentru că este creat ca cei din sală să ne cunoască mult mai bine, cu toate bunele și relele noastre, este un moment unic cred că și pentru un spectacol românesc.”, a spus Cornel Ilie.

Pe scenă, timp de două ore și jumătare, VUNK va cânta unele dintre cele mai iubite piese din cei 25 de ani, piese de pe noul album și va cânta împreună cu trei invitați speciali. Alături de ei pe scenă vor urca Marius Mihalache, cel mai cunoscut instrumentist de țambal, care fascinează o lume întreagă prin virtuozitatea sa, Zoe Flavia, concurenta de la Vocea României alături de care vor cânta o baladă de pe noul album, și Anastasia Sandu, artista care este featuring pe melodia ”Mi-e dor de tine”. VUNK susține tinerii artiști, la început de drum, iar noul album, care se va lansa mâine seară, va conține mai multe colaborări de acest fel.

Insistăm să începem la oră fixă, fără nicio întârziere. Invitatul nostru de onoare din acest concert este Marius Mihalache, cel mai cunoscut intrumentist de țambal din lume, care a venit de la New York special pentru concertul nostru.”, completează Cornel Ilie.

După concert, la 22:30, fanii vor avea o sesiune de meet and greet și vor avea ocazia să ia autografe pe noul album și pe cartea ”Déjà-vu. 25 de ani de VUNK”, semnată de Cornel Ilie.

Categorii Lifestyle