Lansările anului din industria beauty: Rihanna, Venus Williams, Selena Gomez

Ce au în comun Rihanna, Venus Williams și Selena Gomez? Au transformat 2020 într-un an al oportunităților în universul online & beauty.

Rihanna: Fenty Skin

După lansarea Fenty Beauty (un succes uriaș și sold out în primele ore și în magazinele de profil de la noi), Rihanna a revenit, în 2020, cu un brand nou-nouț pentru îngrijirea pielii: Fenty Skin.

Lansat oficial în iulie 2020, Fenty Skin are 3 produse-cheie, pentru o rutină completă, în 3 pași.

Brandul este oil-free, gluten-free și realizat cu ingrediente din întreaga lume, inclusiv din locul de origine al faimoasei celebrități, Barbados.


Venus Williams: EleVen

Tot în această vară, faimoasa jucătoare de tenis Venus Williams a extins linia de haine sport EleVen cu două produse pentru protecția și îngrijirea pielii. Cele două produse de protecție solară sunt create pentru toate tipurile de piele și nu lasă pete albe pe piele.

Colecția formată din cele două produse cu SPF mineral are o formula clean&reef-safe (protejează coralii) și a fost realizată în colaborare cu Credo Beauty.


Selena Gomez: Rare Beauty

Zvonurile au început în luna februarie, dar așteptarea s-a prelungit până la finalul verii. Însă, primele zile din septembrie au adus în online noile produse de beauty marca Selena Gomez. Fond de ten și concealer în 48 de nuanțe, blush lichid, liner, primer, set mist, ruj – un kit complet pentru orice beauty lover. Colecția Rare Beauty este disponibilă exclusiv în rețeaua Sephora (acum, pe sephora.com).


Foto: Hepta.