15 piese senzaţionale cu preţ sub 100 de lei

colaj

A venit valul ultimelor promoţii, ceea ce se traduce prin reduceri pe până la 75%! Şi nici măcar nu e nevoie să răscoleşti rafturile magazinelor în căutare de chilipiruri. Am adunat pentru tine cele mai cool piese la preţuri absolut irezistibile (toate sub 100 de lei), care, pe deasupra, arată atât de sofisticat, încât nu ar putea bănui nimeni că le-ai luat de la reduceri. Toate la numai un click distanţă!

1_0007_Layer 8

Trendul volanelor nu pleacă nicăieri odată cu terminarea sezonului de vară – podiumurile prezentărilor pentru toamnă/iarnă au inclus multe piese cu volane, aşa că nu îţi strică încă un top ultra-feminin, într-o nuanţă dulce de roz.

Top Mango – 64,90 lei – aici

1_0014_Layer 1

O curea din piele la un preţ la care nu ai găsi, în mod normal, nici măcar una din material sintetic? Nu cred că mai e nevoie să explic de ce e un MUST.

Curea Mango – 39,90 lei – aici

1_0002_Layer 13

Noile „reguli” ale denimului impun tivuri destrămate, aşa că această salopetă va fi cu siguranţă în trend sezone de-a rândul de acum încolo. Poart-o alături de un top ultra-feminin (o cămaşă din mătase cu panglică legată de jur împrejurul gâtului, ori un crop top cu volane, precum cel roz de mai sus) pentru un contrast inedit.

Salopetă Zara – 99.90 lei – aici

1_0000_Layer 15

O rochie perfectă atât pentru un eveniment cu dress code semi-formal (nuntă pe plajă, petrecere în grădină), cât şi pur şi simplu pentru o seară de vară petrecută pe o terasă. Poart-o cu o pereche de sandale cu toc pătrat şi o coroniţă metalică, pentru un look angelic şi diafan.

Rochie Zara – 99,90 lei – aici

1_0004_Layer 11

Am menţionat mai sus că o bentiţă sau coroniţă metalică merge perfect alături de o rochie vaporoasă, însă la fel de bine se potriveşte şi alături de o ţinută casual, precum jeans şi tricou, pentru a aduce un aer jucăuş şi feminin.

Bentiţă H&M – 17,90 lei – aici

1_0006_Layer 9

Tocul micuţ, dar feminin, plus maniera senzuală în care şireturile şerpuiesc pe picior şi până la gleznă, fac aceste sandale încălţările ideale pentru date night sau pentru o ocazie specială, precum o nuntă sau o petrecere cocktail.

Pantofi Zara  69,90 lei – aici

1_0012_Layer 3

Trendul athelisure a început acum câteva sezoane, însă dacă ai aruncat o privire la colecţiile pentru toamnă, ai observat precis că ia extrem demulta amploare. Aşadar, nu rata o jachetă supradimensionată extrem de versatilă.

Jachetă Zara – 79,90 lei – aici

1_0011_Layer 4

Slippers, talpă stil flatform, contrast între casual (detaliul din sfoară) şi elegant (panglica din satin) – aceşti pantofi bifează atât de multe trenduri încât ar fi păcat să nu profiţi că i-ai găsit la un preţ atât de accesibil.

Slippers Stradivarius – 79,90 lei – aici

1_0008_Layer 7

Un inel statement care costă mai puţin decât un cappuccino la o terasă, dar care arată ca şi când ar valora de zece ori mai mult? Nici că ai să mai găseşti un astfel de chilipir toată vara!

Inel H&M – 14,90 lei – aici

1_0009_Layer 6

Acest hibrid între sandale şi espadrile, cu panglică ce se leagă senzual de jur împrejurul glenei, merge perfect şi alături de o ţinută casual (jeanşii tăi preferaţi şi un tricou sau o cămaşă masculină), dar şi asortată unei rochii romantice şi diafane.

Espadrile Stradivarius – 69,90 lei – aici

1_0001_Layer 14

Fustă sau pantaloni? Denim sau bumbac de culoarea denimului? O piesă care să pună lumea pe gânduri pentru măcar câteva secunde când o observă este mereu o piesă pe care merită să o ai în garderobă – precum aceasta, pe care îţi sugerez să o porţi alături de o cămaşă albă din poplin şi un choker minimalist.

Pantaloni Bershka – 89,90 lei – aici

1_0010_Layer 5

O geantă din pai este super versatilă – o poţi lua cu tine la plajă fără se se strice, o poţi purta la picnic, dar de asemenea o poţi purta foarte bine şi prin oraş, alături de o rochie girly (una cu volan căzut pe umeri, de pildă) sau cu jeanși şi o cămaşă din bumbac.

Geantă Medicine – 84,90 lei – aici

1_0013_Layer 2

Poate la prima vedere par nişte pantaloni basic, însă graţie penselor şi a decupajelor laterale, aceşti pantaloni vor arăta senzaţional atunci când te mişti, învăluindu-se în jurul tău şi dezgolind picioarele în mod senzual.

Pantaloni Mango – 79,90 lei – aici

1_0005_Layer 10

Pălăriile se numără printre accesoriile mele favorite – pe această, cu margini destrămate şi panglică de jur împrejur, aş purta-o cu o rochie-cămaşă trei sferturi sau alături de o salopetă-culotte, pentru un aer de vacanţă chiar şi atunci când nu sunt plecată din oraş.

Pălărie Oysho – 75,90 lei – aici

1_0003_Layer 12

O fustă petrecută, cu suprapuneri asimetrice, nu numai că flatează cam orice tip de siluetă, ci este şi extrem de versatilă – poate fi purtată cu o cămaşă albă la birou, ori alături de un top girly şi sandale cu toc la o petrecere.

Fustă Mango – 65,90 lei – aici