15 observații despre noul trailer Fifty Shades Freed

Un nou trailer pentru 50 Shades Freed a fost lansat – îl poți (re)vedea pe primul aici – și iată ce concluzii am desprins din el:

1. Trailerul începe cu o serie de flashback-uri din primul film, care te fac sa te întrebi dacă ai nimerit clipul corect. E clipul corect. Rememorăm momentul în care Anna îl întâlnește pentru prima dată pe Christian și îi cade – literalmente – la picioare (e incert dacă ni se arată scena asta pe ton nostalgic sau ca să se sublinieze evoluția Annei care, în prezent nu mai e o rățușcă împiedicată. În teorie. (Anna are acum un job + zice chestii de genul de genul „Obișnuiește-te cu faptul că te o să te sfidez”, dar câteva secunde mai târziu zice și E okay că nu m-ai consultat când ai cumpărat o casă în care mă obligi să locuim”. (later edit: discuția cu consultatul legat de casă e de fapt din primul trailer al filmului, lansat acum două luni, dar ideea rămâne valabilă).

2. Anna primește un inel de logodnă. A trebuit să caut pe Google ca să îmi dau seama dacă scena asta e tot flashback sau nu. Nu e flashback, Anna și Christian se căsătoresc.

3. O rochie de mireasă atârnă în mod inexplicabil de un candelabru.

4. Anna și Christian se căsătoresc, iar Christian cumpără casa mai sus menționată (conac” poate că e un cuvând mai potrivit, de fapt). Christian nu s-a consultat, cel mai probabil, cu Anna, nici când a ales arhitecta care îl pipăie în timp ce le arată planul casei.

5. Anna și Christian sunt în luna de miere, incert unde anume, pentru că scenele care se succed arată ba peisaje de mare, ba peisaje de munte.

6. Fericirea e întreruptă de reapariția unui personaj din primul sezon – Jack, fostul șef al Annei – care a devenit între timp malefic (lucru susținut nu numai de faptul că o amenință pe Anna la telefon, ci și de faptul că ține telefonul la gură și nu la ureche atunci când vorbește).

7. Scenă de suspans cu mașini care se urmăresc în viteză.

8. Aflăm că Anna își păstrează pistolul (al ei? al lui Christian? al…familiei? irelevant.) într-o cutie cu interior de satin. Classy.

9. Cravașă. Anna suspendată. Mușchii lui Christian flexați.

10. Kim Basinger a.k.a. Elena Lincoln a.k.a. Mrs. Robinson a.k.a doamna aia cu care se luptă Anna pentru afecțiunea lui Christian în filmul al doilea, reapare.

11. Încă o scenă de suspans cu mașini care se urmăresc în viteză.

12. Lumea se amenință cu pistoale.

13. Încă o scenă de suspans cu mașini care se urmăresc în viteză.

14. Anna împușcă pe cineva din poziția aia clișeică căzut pe o parte, apăsat pe trăgaci cum am văzut în filmele James Bond”.

15. Anna află că e gravidă (pentru că cine a făcut trailerul știa că detaliul ăsta o să facă Twitterul să explodeze).

Fifity Shades Freed are premiera în cinematografe în data de 9 februarie 2018.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle