15 cadouri fashionable cu prețuri sub 100 de lei

ccc

Cumpărăturile de sărbători devin adesea dificile când te trezeşti pe ultima sută de metri că nu ai nicio idee legat de ce să cumperi. Mai jos, iată câteva sugestii de cadouri fashionable, pentru inspirație. Le poți achiziționa încă de pe acum și, în plus, toate sunt la preţuri extrem de accesibile, astfel încât să poţi cumpăra cât mai multe daruri pentru persoanele dragi ţie.

De fiecare dată când se întâmplă să caut o felicitare, remarc faptul că există atât de puţine opţiuni simpatice. Scapă-ţi prietenele de căutatul printre cartoline imprimate cu imagini cu aranjamente florale cu aer comunist sau jocuri de cuvinte vag amuzante, oferindu-le în dar o alternativă chic şi fashionable: un set de cartoline imprimate cu coperte Vogue. Colecţia include coperte vintage, dar şi actuale, şi poate fi achiziţionată în totalitate (100 de felicitări în set), ori la bucată.

untitled-2_0001_layer-14

Set de felicitări Postracards From Vogue – 90 lei; Felicitări disponibile individual, la prețul de 0.90 lei/felicitare – aici

E inevitabil ca prietenii tăi să nu organizeze vreo petrecere de sărbători, astfel încât îţi propun următoarea idee de cadou stylish (şi unisex!): o carte cu reţete de cocktailuri. Conține fel şi fel de sugestii de mixuri de băuturi, de la mixuri clasice, precum Old Fashioned sau Cosmopolitan, şi până la idei inedite şi neaşteptate, deschizând automat apetitul pentru petrecere.

untitled-2_0007_layer-8

The Little Book Of Cocktails – 35 lei – aici

Doar pentru că e iarnă, nu înseamnă că e cazul să renunţi la ochelarii de soare. Razele puternice sunt la fel de nocive pentru ochi ca şi în timpul verii. O pereche de ochelari de soare reprezintă, aşadar, un cadou foarte potrivit chiar şi în sezonul rece.

untitled-2_0005_layer-10

Ochelari de soare Mango – 79,90 lei – aici

Pentru prietenii care ştii că intenţionează să fie gazdele unor petreceri de sărbători, alege un cadou util, dar în acelaşi timp foarte stylish: un suport pentru vasele fierbinţi. Dacă cele clasice, extrem de inestetice, cel mai adesea nu părăsesc bucătăria, cel de mai jos, cu mesaj festiv, va fi cu siguranţă în ton cu decorul mesei de Crăciun.

untitled-2_0006_layer-9

Suport pentru vase – H&M Home – 49,90 lei – aici

Pentru prietena care ştii că adoră să sărbătorească sezonul festiv într-un mod cât mai extravagant posibil, bazează-te pe un accesoriu glamourous: o tiară care să acompanieze la fix outfitul de Anul Nou.

untitled-2_0003_layer-12

Tiară – H&M – 24,90 lei – aici

Pentru prietena beauty addict, mergi pe o variantă practică, dar şi jucăuşă: un portfard cu mesaj, eventual într-un mix de culori cu aer festiv, precum cel de mai jos, care îmbină două dintre cele mai populare culori pentru sărbători: roşu şi auriu.

untitled-2_0010_layer-5

Portfard – Zara – 69,90 lei – aici

O cană poate părea un cadou banal, însă nu în cazul celei de mai jos, care, graţie aspectului elegant dat de pictura în nuanţă aurie, parcă abia aşteaptă să fie postată pe Instagram.

untitled-2_0009_layer-6

Cană – H&M Home – 29,90 lei – aici

Un răsfăț de sezon: niște papuci de casă pufoși și sweet, numai buni de purtat în dimineaţa de Crăciun, când are loc ritualul de deschis cadouri.

papuci

Papuci de casă – Oysho – 79,90 lei – aici

Încă un dar în ton cu sărbătorile: o lampă în formă de steluţă, care poate fi pusă oriunde: pe masă, drept centerpiece, în colţul camerei, pentru a transmite o lumină difuză în toată încăperea, la fereastră, sau, de ce nu, sub bradul de Crăciun.

untitled-2_0011_layer-4Decorațiune – Ikea – 69,90 lei – aici

Un cadou mic, simplu şi super-simpatic: o coroniţă cu vâsc artificial, care nu numai că arată super cute, ci poate fi de asemenea folosită de către purtătoare drept scuză pentru a fura câte un sărut de la oricine îşi doreşte.

untitled-2_0008_layer-7

Bentiță – H&M – 29,90 lei – aici

Prietenei fashion-obsessed oferă-i un compendium al designerilor must-know. Albumul este alcătuit de echipa care creează revista i-D, şi conţine informaţii despre 90 dintre cele mai relevante nume din industria modei.

untitled-2_0004_layer-11

Fashion Now – Taschen – 51,50 lei – aici

Pentru persoanele care păstrează obiceiul din copilărie de a citi o carte sub brad, un cadou nimerit ar putea fi o biografie ilustrată a lui Coco Chanel. Cartea detaliază o sută dintre cele mai importante momente din istoria casei de modă franceze, include citate şi anecdote despre Coco, precum şi detalii despre viaţa sa şi despre influenţa sa asupra modei.

untitled-2_0014_layer-1

Coco Chanel, The Illustrated World of a Fashion Icon – 78 lei – aici

Ai vreo prietenă sau un prieten care şi-ar fi dorit să urmeze cursurile unei facultăţi de modă, însă, din diverse motive, nu a mai ajuns să o facă? Dăruieşte-i această carte, care conţine 101 de lecţii introductive despre modă, incluzând subiecte precum cum anticipează un designer tendinţele culturale”, cum funcţionează calendarul industiri modei”, sau cum este concepută o colecţie”.

untitled-2_0002_layer-13

101 Things I Learned in Fashion School – 74 lei – aici

Un cadou de Crăciun pentru prietenii care tocmai s-au mutat într-o casă nouă? O vază pictată manual, în care să pună toate florile pe care precis urmează să le primească.

untitled-2_0000_layer-15

Vază – Zara Home – 89 lei – aici

Dacă ai prieteni despre care ştii că le place să fie gazde, oferă-le cadou un set de suporturi pentru pahare cu un design interesant, precum cele de mai jos, care imită discurile de vinil.

untitled-2_0013_layer-2

Set suporturi pentru pahare – 76,50 lei – aici