15 blockbustere pe care le așteptăm cu nerăbdare în 2019

După seria de best of 2018, în care am analizat cele mai bune filme din acest an, dar și serialele care ne-au plăcut și pe care le-am bingeuit cu simț de răspundere, a sosit momentul să ne îndreptăm atenția asupra surprizelor din 2019.

De la Avengers: Endgame și Men in Black la Frozen 2, analizăm premierele din noul an și facem o listă extinsă de blockbustere must-see. Începem?

Glass (Premiera: 18 ianuarie)

Dacă l-ați urmărit pe James McAvoy în Split, atunci probabil ați făcut deja cunoștință cu Kevin Wendell Crumb și cu personalitățile sale multiple, printre care și Bestia cu puteri incredibile. Iar pe David Dunn (Bruce Willis) îl știți din Unbreakable. Celor doi li se alătură și Elijah Price/domnul Glass (Samuel L. Jackson), care pune la cale un plan extrem de periculos.

Captain Marvel (Premiera: 8 martie)

Era și timpul pentru un film dedicat unui personaj feminin de la Marvel, iar Carol Danvers/Captain Marvel (Brie Larson) este cea care sparge gheața. Trecutul ei este un mister total, pentru că nu își mai amintește aproape nimic, însă provocările prin care trece eroina o vor ajuta să își dea seama cine este cu adevărat.

Dumbo (Premiera: 23 martie)

Dumbo va fi fără îndoială cel mai simpatic și înduioșător film Disney al anului. Dumbo este un elefant adorabil, care poate zbura, motiv pentru care devine starul spectacolelor de la circ. Însă atunci când se lasă cortina, secretele întunecate ale circului ies la suprafață.

Avengers: Endgame (Premiera: 3 mai)

Dacă ne uităm la distribuția din Endgame (Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans, Scarlett Johansson, Mark Rufallo, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Tom Holland, Michelle Pfeiffer, Evangeline Lilly, Sebastian Stan, asta ca să enumerăm doar câteva nume), am putea concluziona cu lejeritate că cei mai scumpi actori de la Hollywood s-au adunat în acest film. Cât despre bătălia lor finală pentru salvarea planetei, de-abia așteptăm să vedem cum se vor descurca Răzbunătorii de această dată, mai ales că finalul din Infinity War i-a lăsat complet descoperiți.

John Wick 3 (Premiera: 17 mai)

Keanu Reeves revine în rolul legendarului criminal John Wick, care este acum vânat de absolut toți dușmanii pe care și i-a făcut de-a lungul timpului.

Aladdin (Premiera: 24 mai)

Studiourile Disney plusează în 2019 și cu o doză de exotism și readuc pe marile ecrane povestea lui Aladdin (Mena Massoud). Alături de lampa lui fermecată și de Prințesa Jasmine (Naomi Scott), evident.

Godzilla: King of the Monsters (Premiera: 31 mai)

Pregătiți-vă pentru o confruntare epică, pentru că Godzilla revine pe marile ecrane. Iar de această dată se va lupta cu cel mai periculos dușman de până acum, monstrul cu trei capete King Ghidorah. Iar când războiul monștrilor va începe, soarta omenirii va începe să atârne de-un fir de ață.

Pokémon Detective Pikachu (Premiera: 7 iunie)

Era și timpul pentru un blockbuster Pokémon! În noul film, Pikachu (vocea lui Ryan Reynolds) plănuiește să devină detectiv. Prima sa misiune? Găsirea lui Harry Goodman, fostul lui partener, care a dispărut fără urmă. Pentru a-și duce la bun sfârșit investigația, el are nevoie de ajutorul fiului acestuia, Tim Goodman.

Dark Phoenix (Premiera: 7 iunie)

Actrița Sophie Turner este Jean Grey, o tânără care face parte din noua generație de mutanți, ale cărei abilități sunt într-o continuă dezvoltare. Însă tocmai această putere incredibilă pe care o transformă și într-un adevărat pericol pentru ea și toți cei care o iubesc.

Men in Black International (Premiera: 21 iunie)

Bărbații în negru se întorc pentru o nouă misiune, dar formula lor este schimbată. Mai exact, Men in Black înseamnă acum Chris Hemsworth și Tessa Thompson, o lady in black care nu se teme de nimic.

Toy Story 4 (Premiera: 28 iunie)

Vă era dor de cowboy-ul Woody (vocea lui Tom Hanks) și de prietenii săi? Ei bine, simpatica gașcă de jucării se întoarce pe marile ecrane în această vară.

Spider-Man: Far from Home (Premiera: 5 iulie)

După un Homecoming foarte fain, în care am făcut cunoștință cu un nou Spider-Man, interpretat de Tom Holland, urmează o nouă aventură intensă pentru supereroul nostru.

The Lion King (Premiera: 19 iulie)

După ce a regizat filmele Iron Man și Jungle Book, Jon Favreau trece la cârma The Lion King, un remake al poveștii clasice din 1994.

Frozen 2 (Premiera: 22 noiembrie)

Vești bune pentru fanii Frozen, probabil una dintre cele mai populare animații din toate timpurile. Sequel-ul a fost anunțat pentru toamna lui 2019, așa că pregătiți-vă de pe-acum pentru reîntâlnire cu Anna, Elsa și, bineînțeles, Olaf.

Star Wars: Episode IX (Premiera: 20 decembrie)

Rey (Daisy Ridley) și Kylo Ren (Adam Driver) se întorc pe marile ecrane în cea de-a treia parte a noii trilogii Star Wars. Rămâne de văzut de partea cui va fi de această dată Forța.

Foto: outnow.ch

Categorii Lifestyle