14 cupluri adorabile din serialele pe care le iubim

seriale

În scenariul fiecărui serial, indiferent de genul său, se strecoară aproape întotdeauna şi o poveste de dragoste între două personaje complicate, care trec printr-o mulţime de schimbări pe parcursul a câteva sezoane, pentru a ajunge, în cele din urmă, la mult aşteptatul happy-end. Fie că vorbim de SF-uri sau de drame în toată regula, apariţia unui cuplu este garantată, aşa că e timpul pentru o retrospectivă a preferatelor noastre.

Şi începem cu…

Seth Cohen şi Summer Roberts (The O.C.)
Nu ai cum să nu îi iubeşti pe Seth (Adam Brody) şi Summer (Rachel Bilson) din The O.C., mai ales că serialul s-a încheiat în cel mai frumos mod pentru ei. Amuzant este că, iniţial, producătorii şi-au dorit ca personajul Summer să aibă un rol destul de mic în desfăşurarea acţiunii, dar feedback-ul publicului şi prestaţia lui Bilson au impus o schimbare de plan, iar Summer a devenit astfel una dintre protagonistele serialului.

oc

Rachel Green şi Ross Geller (Friends)
Probabil că Jennifer Aniston nu va scăpa niciodată de eticheta de „Rachel din Friends”, însă acest lucru nu este neapărat rău, pentru că ei îi revine meritul de a fi creat unul dintre cele mai simpatice personaje de televiziune. Şi parcă ni s-a făcut dor de aventurile sale cu Ross (David Schwimmer), aşa că nu ar strica un maraton de Friends în acest moment.

Jack Shephard şi Kate Austen (Lost)
Ah, nimic nu se compară cu o poveste de dragoste trăită în mijlocul unei insule pustii, iar Jack (Matthew Fox) şi Kate (Evangeline Lily), liderii grupul de naufragiaţi din Lost, ştiu asta cel mai bine.

Blair Waldorf şi Chuck Bass (Gossip Girl)
„Three words. Eight letters. Say it and I’m Yours.” Poate că era Gossip Girl s-a încheiat acum câţiva ani, dar replicile dintre Chuck şi Blair sunt atemporale.

gossip

Fox Mulder şi Dana Scully (The X Files)
A fost nevoie de nouă sezoane şi sute de cazuri misterioase de rezolvat pentru ca relaţia dintre Mulder (David Duchovny) şi Scully (Gillian Anderson) să treacă de la platonic la concret, dar aşteptarea a meritat! Şi oare mai e nevoie să vă spunem cât de dor ne-a fost de un serial ca The X Files? Din fericire, producătorii l-au resuscitat la începutul acestui an, când a avut loc premiera celui de-al zecelea sezon. Dar o porţie de şase noi episoade cu siguranţă nu ne-a ajuns.

Carrie Bradshaw şi Mr. Big (Sex and the City)
A trăit o mulţime de poveşti de dragoste şi a scris despre ele, însă Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) a reuşit întotdeauna să găsească drumul înapoi către Mr. Big (Chris Noth, urmăreşte aici un interviu video A list în exclusivitate cu actorul). Dar au ajutat-o, cu siguranţă, şi pantofii săi Manolo Blahnik. Şi oare mai putem spera la un nou film – Sex and the City 3? Luna trecută, Sarah Jessica Parker a declarat în cadrul unei emisiuni la CBS că ideea unei noi producţii rămâne în picioare şi chiar sunt şanse mari să se concretizeze.

Jamie Fraser şi Claire Randall (Outlander)
După terminarea Celui De-al Doilea Război Mondial, Claire (Caitriona Balfe) ajunge, în timpul unei excursii, la pietrele de la Craigh na Dun, unde trăieşte o experienţă magică. Aceasta călătoreşte în timp şi ajunge în Scoţia anului 1743, unde îl întâlneşte pe Jamie (Sam Heughan), partenerul ei de aventură… şi nu numai.

outlander

Carrie Mathison şi Nicholas Brody (Homeland)
Nu există două personaje care să ne fi ţinut în suspans mai tare decât Carrie (Claire Danes) şi Brody (Damian Lewis)! Relaţia lor pare atât de complicată, sunt atât de multe intrigi şi secrete la mijloc, încât e greu să ne dăm seama care este adevărul şi care este minciuna. Dar, hei, ce-ar fi viaţa fără puţină dramă?

homeland

Jessica Jones şi Luke Cage (Marvel’s Jessica Jones)
Schimbăm registrul şi trecem la o poveste de dragoste între doi supereroi. La sfârşitul anului trecut, Netflix a lansat serialul Marvel’s Jessica Jones, iar pe 30 septembrie a avut loc şi premiera Marvel’s Luke Cage. Adrenalină cât cuprinde, puteri supraomeneşti şi un strop de romantism: noi zicem că merită să le urmăriţi povestea.

jessica

Cesare Borgia şi Lucrezia Borgia (The Borgias)
Frate şi soră, legătura puternică şi ciudată dintre Cesare (François Arnaud) şi Lucrezia (Holliday Grainger) a fost una dintre cele mai interesante părţi ale acestui serial despre controversata familie Borgia şi corupţia de la Vatican.

borgias

Danerys Targaryen şi Khal Drogo (Game of Thrones)
Încă de când am aflat că sunt semne care indică faptul că personajul Khal Drogo (Jason Momoa) va reveni în al şaptelea sezon al serialului, am început să facem pariuri în ceea ce priveşte viitorul său alături de Daenerys (Emilia Clarke). Deşi îl adorăm pe Daario (Michiel Huisman), ne-am bucura foarte, foarte mult de întoarcerea lui Drogo!

Leonardo Da Vinci şi Lucrezia Donati (Da Vinci’s Demons)
David S. Goyer a reinterpretat istoria şi a creat o poveste absolut fascinantă despre Florenţa renascentistă, în prim planul căreia se află genialul Da Vinci (Tom Riley). Pasiunea lui periculoasă pentru frumoasa Lucrezia (Laura Haddock) îl împinge în direcţii cu totul şi cu totul nebănuite.

da-vinci

Harvey Specter şi Donna Paulsen (Suits)
Nu au ei o relaţie amoroasă propriu-zisă, dar trecutul lor împreună în mod sigur nu va rămâne… în trecut. Doar fac o echipă grozavă, nu-i aşa?

Meredith Grey şi Derek Shepherd (Grey’s Anatomy)
Nu puteam încheia acest top fără unul dintre cele mai longevive cupluri de pe micile ecrane. Meredith (Ellen Pompeo) şi Derek (Patrick Shepherd) au trecut împreună prin tot felul de tragedii (amintiţi-vă doar accidentul de avion, înecul lui Meredith şi scena în care Derek este împuşcat), iar relaţia lor a rămas de neclintit… până la un punct. Dar nu vrem să vă dăm spoilere în cazul în care nu aţi apucat să vedeţi ultimele sezoane.

grey

Foto: hepta.ro, outnow.ch

Categorii Lifestyle