13 accesorii inedite pentru o petrecere la piscină demnă de pus pe Pinterest

colaj1

Dacă ai o zi liberă pe care vrei să o petreci afară, fără să simţi însă că te topeşti din cauza căldurii, ce zici să organizezi o petrecere la piscină? În primul rând, ai nevoie de… o piscină – indiferent dacă eşti norocoasa posesoare a uneia construite în grădina proprie, dacă ai prieteni care au una acasă la ei, sau dacă dai fuga şi achiziţionezi o piscină gonflabilă (da, există şi în varianta pentru adulţi, iar unele modele sunt surprinzător de încăpătoare). Mai ai nevoie de câteva cocktail-uri răcoritoare, nişte gustări simple (salata de fructe cu dressing de cremă de whiskey este o opţiune delicioasă şi uşor de preparat) şi câţiva prieteni.

În afară de elementele esenţiale menţionate mai sus, îţi propun încă nişte accesorii simpatice, astfel încât petrecerea ta la piscină să se transforme într-una absolut senzaţională, desprinsă, parcă, de pe Pinterest.

— Un costum de baie inedit, care va arăta incredibil în pozele pe care (cu siguranţă) o să le faci pentru Instagram – îţi propun unul dintr-o singură piesă, cu imprimeu fotografic ce ilustrează o zi la plajă.

— Ochelarii de soare sunt indispensabili pentru o zi la piscină, dar ce zici de unii statement (şi în ton cu atmosfera), precum Pool Sunglasses imaginaţi de Jeremy Scott?

— Pentru cocktail-uri, nu uita să faci rost de nişte ornamente simpatice – precum nişte beţe de amestecat cu capătul în formă de pasăre flamingo.

— Adio saltelelor şi colacelor clasice – fă rost de un pool float inedit – în formă de îngheţată, gogoaşă, sau modelată după emoji-ul tău preferat, de pildă.

— Renunţă la prosopul de plajă clasic în favoarea unuia ieşit din comun, precum unul rotund, imprimat cu imaginea delicioasă a unei gogoşi.

— Dacă petrecerea se prelungeşte până seara, poţi transformă atmosfera într-una romantică, cu ajutorul unor lumânări-pastilă plasate în apă, pe nişte suporturi speciale din lemn.

— Apropo de chestii care plutesc în apă, în caz că nu ştiai, există mini-colace pentru pahare, care te scutesc de efortul de a ţine tot timpul băutura în mână.

— Nu poate exista petrecere fără muzică, iar pentru un party la piscină, cel mai bine mizezi pe o boxă Bluetooth rezistentă la apă (o poţi lua de asemenea cu tine la plajă, căci este şi rezistentă la nisip).

— Înveseleşte atmosfera cu nişte instalaţii de luminiţe – îţi propun unele în ton cu petrecerea, cu beculeţe în formă de flamingo şi fructe de ananas.

— Nu uita să îţi protejezi telefonul cu o carcasă waterproof, în caz că eşti luată prin surprindere de cineva care te împinge brusc în apă.

— Pentru a evita să mergi constant până la frigiderul din casă, fă rost de un mini-cooler pe care îl poţi poziţiona strategic pe marginea piscinei.

— Dă de veste tuturor invitaților unde urmeaza să aibă loc petrecerea, cu ajutorul unui semn haios din lemn (îl poți confecționa chiar tu, însă în cazul în care nu vrei să te aventurezi la bricolaj, găsești de cumpărat unele gata făcute, foarte simpatice).

SHOP THIS STORY: