12 piese romantice, perfecte pentru Valentine’s Day

Nu neg că sună uşor clișeistic să porţi inimioare (imprimate, aplicate, brodate, sau de orice fel) de Valentine’s Day, însă eu una sunt de părere că există moduri fashionable în care poţi să îţi arăţi entuziasmul pentru Ziua Îndrăgostiţilor – cu inimioare cu tot.

Iată câteva astfel de piese, perfecte pentru Valentine’s Day şi nu numai, şi modurile în care le poţi încorpora în diverse ţinute:

Dacă pandantivele cu inimioare ţi se par uşor prea previzibile, ce zici de un lănţişor cu pandantiv care recrează forma anatomică a inimii. Brandul de bijuterii Bjørg creează de asemenea brăţări şi cercei în acelaşi stil (într-o selecţie de metale şi mărimi), însă eu găsesc cea mai romantică varianta pandantivului care atârnă foarte aproape de locul în care se găsește inima (reală) a purtătoarei.

Preferi o abordare mai tradiţională a look-ului de Valentine’s? Îţi propun inelul de mai jos (care, bineînţeles, poate fi purtat şi oricând altcândva în afara acestei zile, pentru a adăuga o tuşă romantică ţinutei).

Nu avem cum să ştim de pe acum care va fi prognoza meteo pentru ziua de 14 februarie, însă în caz că va ploua, iar tu ai în plan o plimbare, te poţi adăposti (singură sau în doi – umbrela nu e foarte mare, dar oferă un motiv în plus să staţi îmbrăţişaţi) sub o umbrelă haioasă în ton cu laitmotivul zilei.

Eu aş purta gulerul acesta drept un soi de colier peste un bodysuit reiat, alături de o pereche de pantaloni largi cu talie înaltă. Dar asta e doar o opţiune din mulţimea de variaţii pe care le poţi face. Îl poţi purta chiar şi la birou – e mixul perfect dintre sobru şi fun.

Dacă nu eşti genul care să poarte haine imprimate cu inimioare, mai ales de Valentine’s Day, poţi încerca varianta subtilă. Broderia de pe fusta de mai jos e discretă şi romantică, iar dacă o alături unei perechi de dresuri negre, plus o cămaşă şi o jachetă ultra-lungă, va deveni un detaliu subtil de mare efect.

Dacă dimpotrivă, eşti genul care abia aşteaptă să aibă un motiv în plus să poarte printuri dulci cu inimioare, puloverul de mai jos probabil e fix pentru tine.

Anul acesta, Valentine’s Day pică într-o zi de marţi, aşa că cel mai probabil îţi vei petrece o bună parte din zi la birou. În caz că un pulover cu imprimeu cu inimioare precum cel de mai sus e o opţiune nepotrivită pentru dress code-ul obişnuit al biroului tău, poţi să încorporezi spiritul sărbătorii într-un mod mai discret, de pildă, cu această geantă.

Dacă eşti genul mai sporty (sau ai planuri de Valentine’s Day care cer o ţinută casual), dar nu vrei să sacrifici ocazia de a purta ceva simpatic în ton cu ziua, încearcă o pereche de tenişi cu inimioare.

Probabil sunt ultima femeie de pe pământ care nu are încă piercinguri în urechi, şi de câte ori ochesc o pereche super cool de cercei care necesită găuri, parcă încep să îmi reconsider decizia. Cerceii de mai jos sunt un exemplu bun.

Idee de ţinută de Valentine’s: O pereche de pantaloni slim-fit, un top cu volane, o pereche de cercei statement şi botinele de mai jos (eventual, poţi încerca un outfit roşu din cap până în picioare – detaliul în formă de inimă de pe botine va sări cu atât mai mult în evidenţă).

Îţi propun să porţi bustiera de mai jos fie pe sub o cămaşă roşie uşor transparentă, de sub care să se poată distinge numai subtil, fie pe dedesubtul unei cămăşi pe care să o laşi descheiată şi/sau căzută pe un umăr fix cât să se întrevadă discret o parte din bareta bustierei.

Ce vezi mai jos e o brăţară, însă o poţi purta de asemenea drept colier choker sau chiar şi drept bentiţă, prinsă în păr.

SHOP THIS STORY: