11 trucuri-fulger pentru a arăta bine în poze

Sfaturi despre cum să faci ca să arăţi cât mai bine în fotografii există o mulţime, însă iată-le, pe scurt, pe cele mai important de reţinut:

cum sa arati bine in poze

TRUCURI POZE

1. Când faci un selfie de grup, evită să fii tu cea care ţine telefonul. Automat o să pari mai mare decât toate celelalte persoane din poză, pentru că te afli cel mai aproape de cameră. Poţi să rezolvi această mică problemă cu un selfie stick!

2. Pozele full-body ar trebui să fie făcute dintr-un unghi mai jos. Te va face să pari mai înaltă şi mai suplă.

3. Dacă eşti pozată stând jos, fotografia ar trebui să fie făcută dintr-un unghi de sus. Dacă eşti pozată de la acelaşi nivel sau de mai jos, silueta ta nu va fi deloc avantajată.

4. Roteşte-ţi un pic capul astfel încât să nu fii pozată fix din faţă. Acest lucru este în special valabil dacă ai părul prins la spate – dacă eşti pozată fix din faţă, va părea că nu ai păr deloc!

5. Relaxează-ţi conştient muşchii feţei şi abia apoi zâmbeşte. Un sfat de urmat dacă eşti genul care nu reuşeşte prea des să zâmbească natural atunci când i se face o fotografie.

6. Evită să ţii braţele lipite de corp – vor părea mai groase. Studiază-te în oglindă şi găseşte poziţii naturale în care să le ţii. Poţi încerca poziţia clasică de covor roşu, cu un braţ sprijinit de partea cea mai subţire a taliei şi cotul orientat înspre exterior (puțin dus înspre spate), iar cel de-al doilea relaxat pe lângă corp.

7. Nu apleca prea mult capul în jos, căci vei obţine un efect de bărbie dublă. Dacă îl apleci numai puţin, însă, rezultatul va fi o privire uşor misterioasă şi seducătoare.

8. Nu apleca prea mult capul în laterală – va părea că ceva este în neregulă cu gâtul tău.

9. Când eşti pozată de departe, pune greutatea pe şoldul/piciorul din spate, astfel încât cel din faţă să nu stea încordat.

10. Stai dreaptă şi încordează subtil muchii abdomenului pentru a părea mai suplă.

11. Studiază-te în oglindă pentru a identifica poziţiile care te avantajează cel mai mult. Găseşte mai mult de una, pentru a evita să arăţi absolut la fel în fiecare fotografie.

Foto: hepta.ro

CITEȘTE ȘI:

Cum îți crești numărul de like-uri și followeri pe Instagram