Videoclipul „No Time To Die” a fost lansat. Billie Eilish semnează coloana sonoră

Așteptarea a luat sfârșit! Videoclipul „No Time To Die”, tema principală a celui de-al 25-lea film „James Bond”, a fost lansat. Cea care se aude pe coloana sonoră a celebrei serii este cântăreața Billie Eilish.

Eilish a lansat piesa „No Time To Die”, melodia fiind produsă de fratele ei, Finneas, împreună cu Stephen Lipson, iar aranjamentul orchestral este semnat de Hans Zimmer şi Matt Dunkley. Pentru această piesă, cântăreața a colaborat şi cu Johnny Marr, co-fondator al grupului The Smiths.

„Pare nebunesc în orice fel să fac parte din asta”, a spus Billie. „Să compunem piesa principală pentru un film «Bond» este ceva la care am visat să facem toată viaţa”, a adăugat Finneas.

Filmul „No Time To Die” este regizat de Cary Joji Fukunaga, care a mai semnat, între altele, primul sezon al „True Detective” (HBO) şi „Maniac” (Netflix). El a preluat regia după ce Danny Boyle a renunţat în urma unor „neînţelegeri creative”. Din distribuție fac parte: Daniel Craig, Jeffrey Wright, Rami Malek, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Christoph Waltz, Ralph Fiennes etc. Premiera filmului a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei de COVID-19, iar ultima dată declarată de producători este în luna aprilie, anul viitor.

Categorii Lifestyle