10 trucuri pentru a arăta super-hot ȋn poze!

selfie

Furate de la vedete şcolite de profesionişti ȋn limbaj non-verbal şi de coregrafi ai show-urilor de catwalk, aceste trucuri te vor transforma dintr-o tipă frumoasă ȋntr-o adevărată divă glam! 

Creează umbre. Dacă nu ai un make-up realizat de un profesionist sau nu te pozează un fotograf bun, este treaba ta să faci tot posibilul pentru a arăta wow ȋntr-un instantaneu. Asta ȋnseamnă că trebuie să eviţi pe cât posibil să fii pozată din faţă, pentru că aparatul foto aplatizează formele feţei şi adaugă lumină, astfel vei fi mai plinuţă şi fără nici o strălucire. Adoptă poziţia tipică pentru fotografiile cu modele ȋn backstage şi răsuceşte-ţi uşor trunchiul ȋn timp ce-ţi ȋnclini capul ȋntr-o parte – vei fi mai slabă şi cu un ten la fel de tonifiat ca al unei adolescente.

Pentru un stomac plat. Pentru a părea mai slabă şi mai tonifiată, „fură” poziţia standard a modelelor Victoria’s Secret – răsuceşte trunchiul ȋntr-o parte ȋndreptând un şold către cameră şi pune o mână ȋn şold sau pe picior. Simplu şi spectaculos!

Pentru o atitudine relaxată şi picioare mai subţiri. Această postură este aproape standard pentru mai toate fotografiile de street-style şi nu degeaba. Precum spuneam, „dă rău la cameră” dacă eşti fotografiată din faţă, dar dacă din anumite motive nu poţi schimba poziţia, ȋncrucişează uşor picioarele la nivelul gambelor – vei părea mai chic, mai relaxată şi mai sigură pe tine, dar şi cu mult mai slabă.

Nu te fotografia dacă ai băut. Dacă la primul pahar ai bujori seducători ȋn obraji şi afişezi o atitudine sexy, de la al doilea pleoapele vor ȋncepe să cadă, vei fi mai adormită şi mai ameţită, ca să nu mai menţionăm retenţia de apă sau burtica umflată. Aşa că nu uita, fotografiile glam se fac ȋnainte şi ȋn timp ce te ȋnfrupţi din primul pahar de vin, după aceea o să fie dezastru.

Bărbia dublă ȋn poze. Multe vedete au această problemă, dar există o poziţie care o poate preveni. O să te simţi penibil făcând asta, dar ȋn poze o să pari cât se poate de naturală – ȋmpinge uşor capul ȋn faţă şi apasă limba pe cerul gurii când zâmbeşti. Ciudat, dar funcţionează!

Nu copia „turma”! Este o tendinţă naturală aceea de a imita persoanele pe care le simpatizezi, dar nu este deloc o idee bună să faci asta ȋntr-o poză de grup dacă vrei să ieşi ȋn evidenţă. Adoptă o postură diferită şi vei fi vedeta! Apropo de poze de grup, nu ţuguia buzele şi uită de mutriţele exagerate pentru că nu dau deloc bine ȋntr-o fotografie.

La amurg toate feţele arată fabulos. Nu degeaba amurgul este considerat cel mai romantic moment al zilei…Toată lumea arată fabulos sub ultimele raze ale soarelui care au puterea de a ne face mai tineri, mai interesanţi şi mai zvelţi. Astfel, dacă vrei să pui pe cotul pe Instagram câteva fotografii care vor face ȋnconjurul netului, fotografiază-te la amurg.

Poziţia de covor roşu. Pune mâna ȋn şold, roteşte-ţi trunchiul ȋn aşa fel ȋncât o parte a corpului să fie direcţionată către cameră şi priveşte obiectivul cu multă ȋncredere. Apropo, un zâmbet abia schiţat te va face şi mai seducătoare.

O poziţie sau un zâmbet doar al tău. Dacă ai un blog, dar şi dacă vrei să te distingi din mulţime, exersează „feţe” ȋn oglindă şi vezi ce unghi te flatează mai mult, ce zâmbet defineşte trăsăturile feţei, ce poziţie maschează micile defecte…

Machiajul picture perfect. Uită de rujul nude pentru că-ţi va da alură de… „ştearsă” şi foloseşte un gloss de un roz natural, dar mai ȋnchis faţă de buzele tale. De asemenea, nu uita că atât corectorul cât mai ales fondul de ten trebuie să se potrivească perfect cu nuanţa tenului tău. Aplică fond de ten pe decolteu şi pe gât pentru a nu apărea ȋn degradeuri ȋn instantanee. Defineşte-ţi sprâncenele cu machiaj special sau un creion şi vei vedea ce minuni poate face acest mic detaliu de make-up – toate trăsăturile feţei vor ieşi ȋn evidenţă ȋn mod miraculos. Nu ocoli nici mascara cu efect de curbare şi ţine ochii deschişi când eşti fotografiată, nu vrei să pari nici plictisită şi nici obosită.

Foto: outnow.ch

Categorii Lifestyle