10 trucuri ca să pari mai slabă

La fel ca multe alte femei, Ela Crăciun se confruntă cu câteva kilograme în plus acumulate în perioada izolării. Ea face eforturi pentru a slăbi, dar în același timp apelează la câteva trucuri extrem de eficiente pentru a-și masca defectele și a-și pune în valoare atuurile fizice.

Ela a dezvăluit câteva trucuri utile la care apelează pentru a arăta mai slabă, reușind  astfel ca, prin vestimentație, să-și mascheze unele părți ale corpului în timp ce le subliniază pe celelalte.

„De-a lungul anilor am învățat să îmi cunosc corpul și să îmi creez ținute astfel încât să îmi acopăr defectele. Acestea sunt câteva trucuri la care apelez, pe care le poate folosi oricine:

  1. Uită-te în oglindă! Descoperă părțile corpului care te avantajează!

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te privești în oglindă. Să descoperi ce te avantajează! Eu, spre exemplu, am avut întotdeauna talia îngustă. Acopăr zona coapselor și partea de sus. Dar talia și picioarele, le pun în evidență.

 

  1. Întotdeauna poartă pantofi cu toc, oricât de mic!

Neapărat, un pantof cu puțin toc. Este foarte important. Știu că de multe ori e dificil să purtăm tocuri. Dar credeți-mă, găsim încălțări care să fie comode, dar care să ne înalțe puțin.

  1. Sneakerși cu talpă dublă

Mai ales de când sunt mamă, ador să port pantofi sport, sneakerși. Dar niciodată nu îi iau pe aceia fără talpă. Caut unele modele care să aibă talpă dublă. Trebuie doar să căutați, și veți găsi. O să vedeți ce mult vă ajută!

 

  1. Alegerea corectă a pantalonilor scurți

Este vară, îmi place să mă îmbrac în pantaloni scurți. Dar nu-i aleg niciodată pe cei super scurți sau pe cei foarte lungi. Prefer modelele over-sized, care dau senzația că așa sunt ei, nu că aș avea eu kilograme sau câțiva centimetri în plus.

 

  1. Cumpărați un item în mai multe culori

Atunci când găsesc o piesă vestimentară care îmi place și care îmi vine foarte bine, cumpăr mai multe culori. Astfel că îmi pot compune mai multe ținute, diferite, toate având la bază o piesă care știu sigur că mă avantajează.

 

  1. Dacă purtați mâneci bufante sau ceva mai larg, neapărat tocuri!

În mod normal nu ar trebui să port bluze cu mâneci bufante, pentru că măresc zona umerilor. Dar, cu o curea strânsă în talie și neapărat tocuri, ținuta este una reușită.

  1. Jeanși cu talie înaltă

Ani de zile am refuzat să port blugi cu talie înaltă. Atunci când i-am îmbrăcat însă, am observat că îmi stau bine. Completăm ținuta cu încălțări ce au talpa mai înaltă. De fiecare dată!

 

  1. Bluza băgată în pantaloni

Atunci când port pantaloni cu talie înaltă și am o bluză mai largă, o bag întotdeauna în pantaloni. Acest truc alungește. Te face să pari mai înaltă și mai slabă. Facem însă lucrul ăsta doar dacă nu avem burtica prea proeminentă. Altfel, riscăm ca efectul să nu fie tocmai cel pe care îl dorim.

 

  1. Lenjerie modelatoare

Nu fugiți de acest tip de lejerie! Rochițe modelatoare, pantaloni scurți, corset, chiar și sutien minimizer dacă sunteți mare în partea de sus. Încercați-le și o să vedeți că fac minuni.

 

  1. Poză în oglindă

Dacă nu sunteți sigure de felul în care v-ați îmbrăcat într-o zi, faceți-vă o poză în oglindă. Sau rugați pe cineva să vă facă o poză. Ea va reflecta realitatea! Iar dacă vă place cum arătați în poză, înseamnă că sunteți bine și în realitate. Dacă nu, e cazul să încercați altceva”, a dezvăluit vedeta pe blogul ei.

Categorii Lifestyle