10 salopete stylish pe care le găsești acum la reduceri

salopete reduceri

Printre vacanțe și city break-uri, festivaluri și alte îndeletniciri de sezon, suntem cu ochii pe reduceri. Și ne place ce vedem. Nu prea se compară nimic cu senzația aceea când încep să apară la reduceri piesele pe care ai pus ochii la începutul sezonului. Iar acum e, fără îndoială, vremea lor. 

Așa că ne-am făcut temele și-am găsit o grămadă de piese numai bune de achiziționat în perioada aceasta. Începem cu salopetele, pentru că s-au regăsit pe lista must-have-urilor acestui sezon și sunt ușor de integrat și în garderoba sezonului următor.

 Am format așadar o listă eclectică, în care sigur vei regpsi cel puțin o piesă pe care ți-o dorești, oricare ar fi stilul tău. Iar dacă încă nu le-ai dat nicio șansă, poate te convingem noi. 

Culori pastelate

Cam orice piesă în culori pastelate și-a găsit locul în circuitul outfiturilor vara aceasta, fie că vorbim de costume din in, sacouri, rochii ș.a.m.d. Salopetele din in, din denim subțire ori din bumbac ar fi o opțiune indicată dacă îți dorești să obții ținute effortless chic. 

Denim

Salopetele din denim prespălat, mai cu seamă, au făcut și înconjurul podiumurilor sezonului, așa că ar fi primele pe listă dacă ai în vedere să-ți achiziționezi o salopetă din denim.

B&W

O salopetă neagră e safe, însă una cu imprimeu alb-negru – geometric, abstract, dungi, buline etc – va fi exact acel element statement de care ai nevoie la un party în grădină sau la un festival. 

Imprimeuri

Parsley, flori mărunte, flori mari, geometric – am văzut salopete care promit să-ți îndeplinească mai toate cerințele când vine vorba de imprimeuri, trebuie doar răbdare să cauți în mulțimea de opțiuni. Poartă-le saboți, papuci tip Birkenstock ori sandale sport, dacă vrei să le scoți un pic din zona lor previzibilă. 

Salopetă Zara, 99,90 lei

Salopetă Mango, 129,90 lei
Salopetă Zara, 129,90 lei
salopete reduceri
Salopetă Uterque, 475 lei
Salopetă Bershka, 89,90 lei
Salopetă Reserved, 59,99 lei
Salopetă Bershka, 89,90 lei
Salopetă H&M, 69,99 lei
salopete reduceri
Salopetă Stradivarius, 49,90 lei